LinnThereseDagsland -

Mine fem mest leste innlegg i mars

  • 03.04.2016 kl. 14:44

Formoppdatering: mars

Noe som går igjen og igjen hver eneste måned er innleggene med formoppdateringer og generelt angående fitness. Noe som er veldig moro ettersom det også er det jeg liker aller best å skrive om. Det mest leste innlegget i mars ble dette med formbildene og oppdatering på mål og vekt.


En oppdatering på fitnessfronten

Det innlegget som ble annet mest lest var noen tanker omkring dette med fitness, hvordan jeg ligger ann og hva jeg har i vente. Generelt et personlig innlegg hvor jeg deler tankene mine om temaet både de gode og de vonde.


Kjolen som kler absolutt alle

Da jeg fikk sponset denne kjolen fra shein ville jeg vise hvor godt den kler absolutt alle - til og med kjæresten min, haha. Og han var supersporty og stilte opp! Hihi, moro å se hvor godt det ble tatt i mot av dere også. Dette er defintivt innlegget du bør lese om du har en dårlig dag og trenger noe for å muntre deg opp. 


Verdens lykkeligste jente

Jeg mottok min første sponsede pakke fra proteinfabrikken, og var overlykkelig over hva som befant seg inni den. Klikk gjerne inn for å lese innlegget om ikke du allerede har gjort det!


Skoene som beskytter mot voldtekt!

Lillesøster og jeg skulle ut for å spise alene sent en kveld i Bergen, og var en smule redd. Derfor tok jeg på meg disse skoene som beskyttet oss mot alt! Ekstremt spisse nagler på hele hælen - veldig smart egentlig! Spesielt om du er alene.

Husker du noen av innleggene?

2 Kommentarer

JuliaSofie

03.04.2016 kl. 15:28
Jeg husker jeg leste om skoene dine og pakken du fikk fra Proteinfabrikken:) Tenkte nå å lese om kjæresten din som stilte opp i kjole å høye hæler hehe, morsomt:D

Terje og Yvonne

03.04.2016 kl. 18:49
Husker alle innleggene dine :) Men kanskje ikke så rart da vi er fast leser av bloggen din ;)

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits