LinnThereseDagsland -

Mine favorittplagg fra shein

  • 29.03.2016 kl. 12:43

Herlighet, at det er mulig å se at det er påskeferie så sterkt har jeg aldri opplevd før. Statistikken den siste uken har virkelig vært "bånd i bøtta", og jeg har måttet jobbe for å klare å holde lesertallet over 300 - noe jeg til og med ikke klarte den ene dagen. Da gårsdagen kom derimot, da var det så lett å se at de fleste var kommet hjem, for plutselig lå jeg på nesten 500 lesere igjen. Deilig!

I dag skal jeg jobbe kveld, men før den tid har jeg lyst til å vise dere mine favorittplagg fra shein. Jeg har blitt sponset av dem ei god stund, men før det bestilte jeg også en del klær fra dem på egenhånd - dermed er det ikke til å legge skjul på at jeg har en god del klær fra shein. Favorittklærne mine er likevel de dere ser i dette innlegget.


Beige jakken/kåpen: denne fikk jeg sponset for mange måneder siden, og jeg elsker den! Synes den har en så utrolig flott form samtidig som fargen er utrolig fin. Om du vil se flere bilder av den eller kjøpe den kan du gjøre det her.

Rød jakke med pelshetteDenne jakken kjøpte jeg lenge før jeg startet samarbeidet mitt med shein, og den dag i dag bruker jeg den fremdeles like mye. Den er en av mine favorittjakker, og jeg har den både i rød og i grønn. Jeg elsker at hetten er så stor og myk, noe som gjør jakken både søt og varm på samme tid! Dersom du vil se flere bilder eller kjøpe denne kan du gjøre det her.

Sort body: Denne har jeg faktisk brukt overraskende mye. Jeg var litt i tvil om jeg skulle velge denne eller ei, men valget falt til slutt på at jeg ønsket å få denne tilsendt i posten. Den er utrolig myk, og kan brukes til det meste. Jeg har både brukt den i forbindelse med filmkvelder med kjæresten, altså som en kosepysjamas. Men også ute sammen med ei bukse. Den passer akkurat like bra i begge sammenhenger! Hvis du vil se flere bilder av den eller kjøpe den kan du gjøre det her.

Lilla kjole: Mitt siste plagg er også blitt en av mine favoritter. Det er kanskje ikke heeeelt riktig sesong for å ta i bruk denne kjolen enda, men på en litt kjølig sommerdag, og definitivt fra august og utover, kommer denne til å bli flittig brukt sammen med mine nyeste støvletter som strekker seg til over knærne. Ah, jeg ser det for meg! Om du vil se flere bilder av kjolen eller kjøpe den kan du gjøre det her.

Klikk på bildene for å komme til plaggene.


Hvilke av disse fire plaggene var dine favoritter? Kunne du tenke deg noen av de selv?

// skrevet i samarbeid med shein

6 Kommentarer

MariaExpressen

29.03.2016 kl. 12:56
Kjempefine klesplagg

Marie

29.03.2016 kl. 13:03
Elsket den røde jakken og kjolen. De var så fine, og så utrolig fin blogg du har! <3

Hanna Arielle Sund

29.03.2016 kl. 13:03
Så fine klær!

Henriette Celin

29.03.2016 kl. 13:15
Så heldig du er som er sponset av dem!

Veldig fine plagg alle sammen, men favoritten er helt klart den røde jakken :-D

Har den samme body´en bare i grå, og liker den veldig godt ^^

Therese Bråthen <3

29.03.2016 kl. 17:31
Så utrolig mye fint! :) Jeg elsker den røde jakken, den syns jeg var fantastisk fin! :) Kunne selv hatt denne i skapet

Ida

29.03.2016 kl. 21:14
Jeg elsker den beige jakken. Har en lignende en selv. Ellers synes jeg bodyen var flott. Tror nesten jeg må kjøpe meg en asap! Og den kjolen ikke minst. ELSKER lilla :D Foresten ser du flott ut! :D

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits