LinnThereseDagsland -

Få gratis proteinpannekaker!

  • 26.03.2016 kl. 17:39

singleten finner du her // reimene finner du her // proteinbarene finner du her // shortsen finner du her // BCAA explode finner du her // shakeren finner du her // brettet med BCAA citrussmak finner du her

Nå som det er påske kjører proteinfabrikken stortilbud på mange av sine produkter, deriblant smartshakeren som jeg har lagt til over her. De har den også i mange andre farger, og er nå på tilbud med - 20 %. Ellers får du også en pakke med proteinpannekaker gratis på alle ordrer! Dersom du vil lese mer om noen av produktene over her kan du klikke på linkene jeg la til under bildet. Ellers finner du alle tilbudene og påskekampanjene her.

Selv kunne jeg tenkt meg både det ene og det andre på bildet over, men skal jeg absolutt velge ut en favoritt tror jeg det blir delt mellom BCAA brettet og singleten.

Hvilke av påske-produktene jeg plukket ut kunne du tenkt deg? Eller har du noe av det fra før?

// innlegget inneholder annonselinker

1 Kommentar

Terje og Yvonne

26.03.2016 kl. 17:48
Ville absolutt hatt singleten, shortsen og BCAA brettet :D

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits