LinnThereseDagsland -

En oppdatering på fitnessfronten

  • 23.03.2016 kl. 22:10

De fleste av dere har garantert fått med dere at jeg satser mot å stille i bikinifitness nå til høsten, at jeg har trent mot dette siden november i fjor og at jeg har gått på diett siden 1.februar i år. Noe mer enn det har jeg egentlig ikke fortalt dere. I hvertfall ikke nå i det siste, men det har rett og slett vært fordi jeg ikke har visst så mye selv heller. Nå vet jeg likevel litt mer, og derfor har jeg lyst til å dedikere et innlegg til en aldri så liten fitnessoppdatering.

Det skal selvsagt stå 2016, ikke 2015!

Nå i dag vet jeg ikke så veldig mye om hvilken konkurranse jeg kommer til å stille i ettersom jeg ikke vet hvor lang tid kroppen min bruker på å bli sceneklar. Målet er likevel å klare det til høsten, mer nøyaktig 24.september! Coachen min hjelper meg med å nå dette målet, og jeg sender oppdateringer på vekt flere ganger i uken. I tillegg til oppdateringer på mål, vekt og alt sammen to ganger i måneden. Det er også han som har laget diettoppsett og treningsprogrammet mitt!

I det siste har vekten stått veldig stille, og vi har derfor måtte gjøre en del justeringer på dietten. Nå i kveld fikk jeg tilsendt en ny diettjustering, så da krysser jeg fingre og tær for at kroppen responderer positivt på dette. Jeg har så lyst til å klare målet mitt, og kunne stille i Tønsberg den 24.-25. september. 

Helt til slutt har jeg også lyst til å fortelle dere at jeg siden november i fjor, når jeg startet å satse mot denne fitnessdrømmen for alvor, har gått ned 7 kilo, og at jeg ser stor forskjell på kroppen. Jeg vet derfor at jeg kan om jeg vil, og det er det som motiverer meg til å jobbe videre - både på trening og med maten. 

Helt til slutt vil jeg gjerne spør dere om erfaringer og historier. Har du stilt i fitness? Fortell meg gjerne om din opplevelse, og reisen for å nå målet! Eller kanskje du blogger om det, del bloggen din i kommentarfeltet mitt da! Jeg vil suge til meg all motivasjon og inspirasjon jeg klarer!

11 Kommentarer

Mara

23.03.2016 kl. 22:11
Hei :) Bruker du fortsatt LifeWave? :D

Linn Therese Dagsland

23.03.2016 kl. 22:18
Mara: Heisann! Nei, det gjør jeg ikke :-) Jeg fikk tilsendt noen plaster fra LifeWave som jeg kunne teste og skrive om, men følte ikke at det hjalp så mye at jeg ønsket å kjøpe det selv etterpå :-)

Mara

23.03.2016 kl. 22:25
Du ser uansett helt fantastisk ut altså!! ;D Ønsker deg en super påske :)

Linn Therese Dagsland

24.03.2016 kl. 16:11
Mara: Tusen, tusen takk! God påske til deg også :-D

siri

24.03.2016 kl. 09:55
Du er kanon flink!!!! :=) fikk gått en del på ski når eg var i sogndal for noen dager siden, å gikk ned 1kilo på 4dager, så nå er eg så giret:D men er jo noe annet det å gå på ski enn turer eg går ellers da.. funker step maskin som det å gå på ski tror du?

Glede meg til å se mer av resultatene dine:D

Linn Therese Dagsland

24.03.2016 kl. 16:12
siriaarsland: Ååå, tusen takk!! <3 Så spennende! Å gå på ski er jo så gøy :-D Hmm.. Godt spørsmål, du får prøve å se!

hammergirl

24.03.2016 kl. 23:07
Så utrolig flink du er, stå på<3:)

m

26.03.2016 kl. 13:53
siriaarsland:

Med stepmaskin, mener du da elipsemaskin? I såfall sier jeg bare kjør på!!! Det er en utrolig oppfinnelse for kondisjonstrening og fettforbrenning, men er det muskler du vil ha så anbefaler jeg styrketrening:)

LINN THERESE... Du er utrolig flink! Håper bloggen din kan gi meg tibake gnisten med trening etter et stort stopp etter sommerferien :)
Jeg skal også stille til høsten så titt gjerne innom meg <3

Du ser superfin ut forresten! Blir spennende å se fremgang og progress på diett :D

Charlotte

30.03.2016 kl. 01:45
Du e drit flink, sko ønska eg og hadde så mye motivasjon. Lese bloggen din vær dag. stå på :)!!

Cathrine

30.03.2016 kl. 04:31
Du er en inspirasjon, og du ser helt utrolig bra ut!

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits