LinnThereseDagsland -

10 tegn på at du bør slutte å blogge

  • 10.03.2016 kl. 13:02

Her en dagen kom jeg over denne listen på facebook. Den ble delt av Radio Norges mest kjente spalte "Morgenklubben med Loven & co" som jeg selvsagt følger - haha. Topp 10 listen der denne dagen var; 10 tegn på at du bør slutte å blogge. Jeg ble så nyskjerrig at jeg klikket inn på bildet for å lese disse ti tegnene med det samme. Jeg syntes listen var så morsom at jeg bare er nødt til å dele den med dere. 

Bare så det er sagt, ikke ta denne listen helt alvorlig. Det er ment å være morsomt! Selv kjenner jeg meg blant annet igjen i minst ett av disse tegnene selv, og du kan bare glemme at jeg legger ned bloggen med det første. ;-)


 

✧ Du legger ut gråtebilder av deg selv

Haha, allerede på første punktet kjenner jeg meg faktisk igjen. Nå er dette likevel ikke noe som skjer hver bidige dag, bare så det er sagt. Dette og et gråtebilde til la jeg ut i innlegget; Jeg brast plutselig i gråt!


 

✧Du har 3000 sko og klager på manglende plass

Det er vel en kjent sannhet at bloggere - eller kanskje bare jenter generelt - har masse sko. Vel, skriver du en moteblogg og skal oppdatere leserne dine med dagens antrekk hver eneste dag kan man fort ende opp med et par hundre sko i skapet. Bildet har jeg forresten lånt fra martheborge, som er en av mine favorittbloggere. Dagen blir liksom ikke det samme uten martheborge.


 

✧Du lar leserne bestemme hva babyen skal hete

Okei, denne her er bare sinnsyk! Det verste av alt er at jeg har sett flere kommende mammabloggere gjøre dette. De har lagt ut innlegg som "kom med forslag til navn så skal vi velge det som er mest likt" eller "vi klarer ikke å bestemme oss for navn, hvilket ønsker dere? Vi velger det flest av dere liker". Babyens navn skal da ene og alene bestemmes av foreldrene etter min mening!


 

✧Du tror det heter "plastilinaskjerf"

Denne skal jeg ikke engang kommentere... For hva er egentlig et "plastilinaskjerf" eller hva det nå enn egentlig heter?


 

✧Du tror hele verden vil vite hvor mange kalorier du har spist

Tror kanskje jeg kjenner meg litt igjen i dette punktet også jeg? Eller, jeg vet ikke om jeg har delt nøyaktig hvor mange kalorier jeg har spist, men jeg har delt nok av oppskrifter og bilder av middagstallerkenen min. Er det innafor eller ikke? ;-) Kaken på bildet over inneholder forresten veldig få kalorier - oppskriften finner du her; Sunn og sukkerfri kake!


 

✧Du tar silikon i puppene

Trenger jeg egentlig å si noe mer på denne? For hvor mange av bloggerne på topplista har tatt silion? Veldig, veldig mange for å si det enkelt. Bildet er lånt fra tuvaw - en av mange toppbloggere som har skrevet åpent om operasjonen.


 

✧Du fjerner silikon av puppene

La oss være ærlige. Det er omtrent like mange som tar silion som angrer på det i ettertid, og fjerner dem igjen. I hvertfall blant toppbloggerne.


 

✧Du tror alle vil se deg i tights

tightsen på bildet over kan du kjøpe her

Faller jeg inn under dette tegnet også eller? Det er jo ikke slik at jeg tror alle vil se meg i tights, men jeg skal ikke legge skjul på at jeg poster x-antall bilder av meg med treningstights på kroppen. Kanskje naturlig når jeg skriver en treningsblogg, eller? :-)


 

✧Du er frua til en vi ikke aner hvem er

Fotballfrue er en ting. Kanskje komikerfrue også? Men alle disse andre må jeg ærlig innrømme at jeg ikke aner hvem de er fruen til; snekkerfrue, pilotfrue, offshorefrue, supporterfrue, perfektbaerumsfrue, treningfrue, bondefrue, og listen fortsetter.


 

✧Du skriver om at du sitter og skriver blogg

Haha, en typisk felle å havne i om man har veldig skrivesperre en dag. Selv kjenner jeg meg veldig igjen i tegnet - men nå skal det sies at dette er unntaket på bloggen min, ikke regelen. Regelen er at jeg skriver om alt annet som skjer i livet mitt eller som jeg interesserer meg for. Men har jeg ingenting på hjertet kan jeg ende opp med å fortelle dere at jeg sitter og blogger på trening som jeg gjorde i dette innlegget; En første gang for alt!

Hva synes du om disse 10 tegnene? Kjenner du deg også igjen i noen av dem?

10 Kommentarer

Sølvi Birgitte Wærness

10.03.2016 kl. 13:09
"Skriver om at man sitter å skriver blogg" Faktisk :P Nei jeg kjenner meg ikke igjen i noen av de tegnene, men listen var morsom ^^
Haha, følger også de på FB og tenkte også å dele denne listen. Men kanskje ikke helt riktig det n enda det ligger ferdig skrivet i arkivet, nå som du har postet det... Vil jo ikke være den som kopierer :P Men digger det faktum at du tok opp denne listen på bloggen din altså :D Ønsker deg en fin dag, Linn Therese :D

Eva

10.03.2016 kl. 13:14
Jeg kjenner i alle fall igjen flere bloggere ;) Og ja, man faller vel i noen av fellene en gang eller flere :) Selv bryr jeg meg ikke særlig om sko, men har hatt ett sko innlegg faktisk ;) Men det var mest fordi det var litt sensasjonelt at jeg faktisk overhodet kjøpte sko ;)

Men skriver vel litt variert vil jeg tro. Og koser meg med det. Og synes det er kjekt å lese andre, enten det handler om sko, trening eller andre ting :)

JuliaSofie

10.03.2016 kl. 13:44
Da må jeg si at nr 9 er den jeg kjenner nest igjen på, kjenner kun til pilotfrua og nennes mann, men resten aner jeg ikke hver er.

Alexia Bohwim

10.03.2016 kl. 13:44
Haha! I <3 U

miamisweety

10.03.2016 kl. 13:47
haha, joda. jeg kjenner meg igjen på skoene og at jeg skriver om å blogge, men har ikke silikon, å slik skal det fortsette.

Siste forsøk!

10.03.2016 kl. 14:40
Hahaha, den lista var morsom:-)

Henriette Celin

10.03.2016 kl. 16:38
Morsomt å lese! er jo en del sannhet i dem også, som det med silikon. Huff. Og har selv postet bilder i tights men da mens jeg gjør Yoga "triks", som jeg selv syntes er innafor. Og du er jo en treningsblogg, så jeg syntes hvertfall det er innafor for deg ;-) samme med mat ^^

10.03.2016 kl. 18:01
Spennende at du postla dette ! :D Heldigvis prøver jeg å unngå alt dette ! Ha en topp kveld ! ;-)

Therese Bråthen <3

10.03.2016 kl. 20:58
Haha, nå ler jeg godt her! :) Kjenner meg så igjen i mange av punktene! :) Å det er palestinaskjerf det heter hvertfall! :D hehe

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits