LinnThereseDagsland -

Deilig grønnkålchips på 1-2-3!

  • 09.03.2016 kl. 18:48

Okei, dette må være den aller beste oppskriften jeg har delt med dere noensinne her på bloggen. Om dere kun skulle prøvd én av mine oppskriften bør det være denne, for fy søren, går det virkelig an? Å lage sprø, deilig og smakfull chips av noe så enkelt og sunt som grønnkål, liksom! Men ja, det gjør virkelig det. Tro det eller ei. Jeg var litt i tvil på forhånd ettersom lillesøster ikke hadde så gode erfaringer med denne typen chips, men når jeg endelig bestemte meg for å prøve kan jeg love dere at det ble vellykket!

Oppskriften er så uhyre enkel at jeg ikke kommer til å skrive opp ingrediensliste og fremgangsmåte på samme måten som jeg pleier, det holder faktisk å bare forklare alt i ett avsnitt. Du trenger kun grønnkål, salt og ei hvilken som helst olje - gjerne olivenolje. Riv bladene på grønnkålet av, kast stilken, og del bladene i ønsket størrelse på chips flakene. Gni dem deretter inn i litt olje, og plasser dem utover ei rist med bakepapir over. Pass på at de ikke ligger "oppå" hverandre, da vil de nemlig ikke bli sprø. Så er det bare til å drysse over med litt salt og så sette brettet mitt i stekeovnen på 175 grader, varmluft. 15 minutter senere har du sprøe og gode chips.

Så enkelt, sunt og godt at det nesten er på grensen til å være tryllekunst. Nå sitter kjæresten og jeg i sengen foran tv-skjermen og koser oss med serietitting og chips - jeg av grønnkål og kjæresten med vanlig chips. Men til og med han likte faktisk grønnkålchipsen, og når han liker noe som er så sunt - da kan jeg love deg at det smaker godt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Om du skulle lure på hvorfor jeg plutselig sitter og spiser "chips" når jeg er på diett kan jeg fortelle deg at jeg erstattet brokkolien i middagen med grønnkål, og hadde dermed grønnkålchips som dessert etter kyllingen og risen. Mmm <3

Har du lagd grønnkålchips før?

5 Kommentarer

Malen

09.03.2016 kl. 19:07
Hei hei :)

Skikkelig dårlig til å kommentere generelt på bloggen din, men ville bare si at du gjør en utrolig bra jobb både når det kommer til trening, blogg og diet! Stå på! :)

Cathrine Flåtten

09.03.2016 kl. 19:24
Åh, dette er superdigg :D !!!

Leah Isabell V

09.03.2016 kl. 20:11
Så utrolig morsomt, dette har jeg aldri tenkt på :D

spisogspar

09.03.2016 kl. 23:05
Dette har jeg hørt om, men aldri prøvd selv. ser kjempegodt ut! Takk for tips! :))

Henriette Celin

10.03.2016 kl. 09:51
Aldri hørt om eller smakt det, men det virker interessant da! gøy å eksprimentere hvertfall :-D

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits