LinnThereseDagsland -

En første gang for alt!

  • 07.03.2016 kl. 07:14

God morgen! Nå sitter jeg på trening og har akkurat fått unnagjort 40 minutter kardiotrening. Herlighet, jeg tror aldri jeg har trent så tidlig før i hele mitt liv, i hvertfall ikke uten mat i magen. Det er vel en første gang for alt. Ettersom magen min roper etter mat sitter jeg nå og gumler i meg en deilig porsjon havregryn, rosiner og sjokoladeprotein. Det finnes ingen bedre måte å stare en dag, eller uke for den saks skyld, på!

Jeg har akkurat tatt meg en rask dusj i garderoben, hår og sminke er fikset, treningsklærne er byttet ut med hverdagsklær, og så snart dere er oppdater setter jeg kursen mot hjemmetjenesten. Min første dag i "ny jobb". Det er vel egentlig ikke jobb heller, ettersom jeg verken får lønn eller er ansatt. Det er kun arbeidsutprøving innenfor hjemmetjenesten som yrke - men spennende blir det nå uansett.

mat for resten av dagen har jeg også pakket med meg!


Håper dere alle får en riktig god start på uken!

6 Kommentarer

Nina Maria

07.03.2016 kl. 07:38
DET vil jeg kalle en perfekt start på uka! :D

Happeningsihuttiheita

07.03.2016 kl. 10:06
Lykke til med arbeidsutprøvingen! Men å trene uten å spise først, det syns " Besta" ikke hørtes bra ut.....

JuliaSofie

07.03.2016 kl. 10:28
Jeg pleier alltid å trene i 7 tiden på morningen i helgen, lite folk da hehe:) Ellers så startet jeg min uke med ferie hvor jeg faktisk sto opp kl 3 i natt og laget pizza:D Og siden vi har sol i dag, skal det nytest max:) Ha en fantastiks flott mandag:)

07.03.2016 kl. 18:11
Spent på hvordan det har gått på jobb! Håper du skriver et innlegg om det...

Linn Therese Dagsland

07.03.2016 kl. 18:18
Anonym: Ja, det har jeg gjort nå! :-D Så gøy at du interesserer deg!

Henriette Celin

08.03.2016 kl. 19:35
Det var tidlig ja, men tenker det var godt også! liker å starte dagen med trening jeg og, men da i 09 tiden, hehe. Må alltid spise frokost først, ettersom jeg blir så fort og lett svimmel. Og da funker det rett og slett ikke å trene før frokost for min del ;-P

Så spennende med denne "jobben". Håper det gikk fint :-D

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits