LinnThereseDagsland -

Verdens lykkeligste jente!

  • 03.03.2016 kl. 16:27

I dag er jeg garantert verdens lykkeligste jente! Denne pakken fra proteinfabrikken dumpet ned på postkontoret mitt i dag, og jeg kjente sommerfuglene gå banans i magen min i det jeg fikk en sms med hentekode. Halleluja! En gigantisk pakke med masse godsaker oppi, og ingen av produktene hadde jeg erfaring med fra før. Jeg har smakt BCAA én gang før, men bortsett i fra det var alt nytt.

En stor 3 kg dunk med proteinpulver - norges mest solgte proteinpulver for å være mer konkret - og det er ikke uten grunn! Etter å ha tatt en titt på næringsinnholdet skjønner jeg hvorfor denne er så populær. Pulveret er fullpakket med alle aminosyrer du trenger for muskelbygging og diett -  i tillegg til at det inneholder hele 71 gram proteiner per 100 gram. Når jeg på toppen av det hele fikk smakt på denne vidunderdrikken var jeg solgt.

Dette her kommer uten tvil til å være mitt førstevalg når det kommer til proteinpulver fremover. Det er den proteinshaken som kommer nærmest vanlig sjokolademelk av alle jeg noensinne har testet. Proteinshaker pleier man som regel å måtte tving ned - mens denne her smaker helt fantastisk godt. Som det så fint står på hjemmesiden til proteinfabrikken "Smaksvinner med høy norsk kvalitet som du kan nyte." Og det kan jeg skrive under på at ikke bare er et salgstriks.

Skulle du likevel ha problemer med å få ned denne shaken kan jeg trøste deg med at én shake bare er på 2 dl, og likevel inneholder langt mer proteiner enn mange andre som er på både 3, 4 og 5 dl. Du kan se hele næringsinnholdet, lese andres tilbakemeldinger eller kjøpe proteinpulveret her

Ps: Om du kjøper proteinpulveret nå sparer du 27 %. Vanlig pris er 549,- mens du nå kan få det for 399,-

I pakken lå det som sagt også et brett med 24 bokser BCAA, og dersom du ikke har fått med deg hva dette er enda anbefaler jeg deg å lese dette avsnittet veldig nøye. BCAA er nemlig et helt fantastisk verktøy som forbedrer både restitusjon og muskelreperasjon. Vanligvis har disse kun vært i tablett eller pulverformat som man må blande med vann, men nå har de endelig kommet med en ferdigblandet BCAA-drikke som både er sukker- og kalorifri. 

Frokosten min i dag; havregryn blandet med whey proteinpulver. Ved siden av en boks nocco BCAA, multivitamin og stimutant fettforbrenner.

Nocco BCAA er en tørsteslukker som har tatt fitnessbransjen med storm - og nå har jeg endelig fått øynene opp for hvorfor. Dette er en lett kullsyre drikke med en god og fruktig smak som kan drikkes når som helst på dagen. Innholdet passer de med en aktiv livsstil - og kan drikkes både til hverdags og trening. På toppen av det hele inneholder denne 180 mg koffein, og er dermed perfekt å ta til frokosten om du ikke er så glad i kaffe - som meg.

Et brett med 24 bokser Nocco BCAA kan du kjøpe her. Klikk gjerne inn om du bare ønsker å lese mer om produktet også!

Helt til slutt fikk jeg også en boks med en helt ny type fettforbrenner. Stimutant fyrer deg opp med masser av energi og fokus, den hjelper deg under de tyngste treningsøktene og de hardeste periodene av en diett. Dette er som sagt en helt ny type energistimulerende produkt med nye karaktertrekk og effekter som ikke er sett i andre produkter for energi og fettreduksjon. Om du vil lese mer om denne typen fettforbrenning, lese andres erfaringer eller kjøpe deg en boks selv kan du klikke deg inn her.

Sååå, skjønner dere nå hvorfor jeg føler meg som verdens lykkeligste jente, eller? Jeg svever i himmelen jeg nå, og det kommer jeg nok til å gjøre en stund fremover også! Dette her gjorde virkelig resten av uken min perfekt, uansett hva som skjer!

16 Kommentarer

lisarorvik

03.03.2016 kl. 16:57
Så heldig du er fine deg <3

Linn Therese Dagsland

03.03.2016 kl. 17:23
lisarorvik: Ja, det synes jeg også! Tusen takk <3

Andrea Indrehus

03.03.2016 kl. 17:21
Åh! Da må jeg prøve den. Har alltid bare tvunget sånt i meg jeg også. Til slutt har jeg ikke orket å drikke det, hehe.

Ha en fin dag :):)

Linn Therese Dagsland

03.03.2016 kl. 17:23
Andrea Indrehus: Ja, det synes jeg du skal gjøre! Jeg trodde faktisk ikke at proteinshaker kunne smake så godt som denne gjorde. Skikkelig søt og god, og ingen bitter ettersmak <3 Mmmm.

Søtmonsen :))

03.03.2016 kl. 17:29
NIce ^^ Det der blir nok bra ja ^^

Linn Therese Dagsland

03.03.2016 kl. 17:33
Søtmonsen ): Ja, det er jeg ganske overbevist om jeg også! :-D

Bitte-Louise

03.03.2016 kl. 17:31
Det er bra at dagen din blir perfekt <3 Du må ha en super fin dag videre :D

Linn Therese Dagsland

03.03.2016 kl. 17:33
bittelouise: Tusen takk, det må du også ha <3

xplor

03.03.2016 kl. 17:58
Tror jeg hadde blitt meget glad for den pakken jeg også! Hehe. Kos deg med trening fremover :-)

Hellaaa

03.03.2016 kl. 17:59
Så moro med pakke å herlig bilde av deg :D

Sunniva Almås Slinning

03.03.2016 kl. 20:37
hehe kult!

hufselufsa

03.03.2016 kl. 21:47
Den der energidrikken der er konge!! en veninne av meg anbefalte den med Jordbær og Rabarbra, den er og helt fantastisk og inneholder ikke koffein, men noe ekstra stuff som er bra for kroppen under trening blandt annet, men kan og drikkes for å kose seg litt! Å den med pære, åh gud altså!! :D

Henriette Celin

03.03.2016 kl. 23:32
Ja, det skjønner jeg virkelig! så mye gøy du har fått. Ble både interessert i proteinpulveret og den BCAA drikken. Har smakt et proteinpulver med sjokoladesmak, og det var virkelig ikke godt ;-S

Det var jo veldig mye proteinpulver i en sånn boks også da :-D

slankerinna

03.03.2016 kl. 23:38
Så gøy da. Er du så heldig å bli sponset?

Digg når det smaker godt også. Jeg mottar produkter fra Noka dietten. De har en sjokolademilkshake som jeg faktisk gleder meg til å drikke.

Så bra ditt smaker godt også :)

Sandra Olsen Reitan

04.03.2016 kl. 09:07
Så heldig du er! Du er såå pen, du stråler alltid, du :-) Ønsker deg en fin dag <3

Linda Taylor

04.03.2016 kl. 10:55
elsker den følelsen av å få sånne type pakker :D

- Elsker nocco, har heldigvis noen stående i kjøleskapet. Nam

Ha en fin helg <3

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits