LinnThereseDagsland -

Wishlist

  • 02.03.2016 kl. 09:30

1 her // 2 her // 3 her // 4 her // 5 her // 6 her // 7 her // 8 her // 9 her // 10 her


Strålende onsdagsmorgen til dere! Hvordan har dere hatt det så langt i dag? Selv har jeg hatt det veldig travelt, og akkurat nå befinner jeg meg faktisk på trening. Min første av dagens tre økter skal gjennomføres. Heldigvis er det bare kardio som står på planen denne økten, hadde det vært styrke er jeg nemlig redd jeg ikke hadde klart å fokusere nok.

Hjernen min er en helt annen plass, skjønner dere. Den befinner seg lenger frem i tid - nærmere bestemt i vår- og sommertid. Jeg lengter etter dagene man kan gå ute med skjørt og en kort topp uten å fryse. Med solbriller på hodet uten å skille seg ut. Med ei jakke knyttet rundt livet og ikke surret godt rundt seg med hetten på og hele pakken. Jeg lengter etter varmere dager.

- klikk på antrekket du ønsker å kjøpe, eller bare ta en nærmere titt på -


Derfor har jeg plukket ute mine favoritter på shein for øyeblikket. En stor nettbutikk som har et bredt utvalg av klær - også sommerklær, som jeg har hatt hovedfokus på her. Leveringstiden er på et par uker ettersom pakkene sendes fra Asia, men både kundeservice og retur får terningkast seks av meg. En nettside som er verdt å ta en titt på. 


Akkurat nå får du forresten 40 % på hele kjøpet ditt dersom du bruker koden "SAVE40" når du skal betale. Koden varer ut 8.mars!

//innlegget er skrevet i samarbeid med shein

3 Kommentarer

Pia Dursett

02.03.2016 kl. 10:39
Så mye fint!! :-)

Henriette Celin

02.03.2016 kl. 12:57
Veldig fine plagg og tilbehør!

har selv masse fra Shein jeg ønsker meg ;-)

Savner veldig å gå i shorts, skjørt, og slippe jakke jeg og.

Håper sol og varme kommer raskt, hehe.

Therese Bråthen <3

02.03.2016 kl. 23:36
Utrolig mye fint du har funnet her! :) Likte mye av det veldig godt :)

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits