LinnThereseDagsland -

Tips: slik får du kontroll på kosttilskuddet!

  • 26.02.2016 kl. 17:27

Når man trener en del, bruker man gjerne en del kosttilskudd, vitminer og mineral - det blir derfor fort noen tabletter og kapsler til dagen. Selv har jeg gått over til å ta BCAA i pulverform istedet for tabletter som jeg gjorde tidligere, og jeg føler dette fungerer mye bedre. Jeg blander pulveret i vann 5 minutter før trening og drikker den som en pre workout. Smaker helt fantastisk og er i tillegg med på å gi meg ekstra energi. Jeg har min i smaken lemon & lime (som du kan finne her) forresten.

Men nå var det ikke BCAA jeg egentlig skulle snakke om! Det jeg ville dele med dere var denne fantastiske oppfinnelsen her:

Den kjøpte jeg rett over nyttår på apoteket, og den er helt genial å bruke til kosttilskudd. For hvor mange ganger har du ikke glemt en tablett eller to? Eller kanskje du ikke husket om du allerede hadde tatt den? Vel, med å bruke dette har du full kontroll hele tiden! Fyll på den én gang i uken og så slipper du å pakke med deg alle boksene med kapsler og tabletter hvor enn du skal. Bare ta med deg dette enkel, lille brettet her.

Jeg kan jo dele med dere hva jeg har oppi brettet mitt også!

I den første luken, som jeg tar før frokost ligger det to kapsler CLA for å bedre balansen mellom muskler og fett, og én tablett med multivitamin. CLA kan du kjøpe her, og akkurat disse multivitaminene kan du kjøpe på coop obs.

I den andre luken har jeg tre kapsler med Rapid Burn som er fettforbrenner jeg bruker før trening. Disse tar jeg tre av før hver treningsøkt, og de gir deg mer energi under treningsøkten (som blir tatt fra fettlagrene). Jeg trener forresten to ganger til dagen, så jeg bruker disse før dagens første økt og BCAA før dagens andre økt. Rapid Burn kan du kjøpe her. Men du sparer mye mer om du kjøper 3 for 2 som du kan gjøre her.

I den tredje luken ligger fire kapsler til med CLA, disse deler jeg i to. Jeg tar derfor to av dem før middag og de to neste før kveldsmaten. CLA kan du fremdeles kjøpe her.

I den siste luken ligger det kosttilskuddet jeg har brukt lengst, og det jeg vil anbefale dersom du bare skal bruke ett! Nemlig ZMA-X, et kosttilskudd som tas 30 minutter før man sovner hver eneste kveld, og som korter ned restituasjonstiden i tillegg til at de gjør at du sover både tyngre og bedre. Jeg opplever også at jeg drømmer mye mer når jeg tar disse. ZMA-X kan du kjøpe her.

Hva bruker du til å ha kosttilskuddet ditt oppi? Og bruker du noen av de samme produktene som meg?

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits