LinnThereseDagsland -

Mine 5 favorittserier!

  • 23.02.2016 kl. 11:44

Jeg har alltid vært en mye større fan av serier enn av filmer. Hvorfor aner jeg ikke, men det er da en gang sånn at jeg bare er slik. Tror det har noe med at serier varer mye lenger enn en film, og at vi derfor blir mye bedre kjent med personene det handler om. Jeg tenkte i hvertfall at jeg kunne tipse dere om de seriene jeg liker aller best! Så må dere gjerne komme med forslag til hvilke serier jeg bør se, som dere liker. Kan forresten legge til at jeg liker serier med litt action, spenning og gjerne litt kjærlighet - men slike typiske komedieserier er absolutt ikke meg.


Prison Break

Denne serien ble jeg først introdusert for da jeg møtte kjæresten, og på dette året vi har vært sammen tror jeg at vi har sett serien tre eller fire ganger! Den er bare så enormt bra at man kan se den om og om igjen! Den handler, veldig kort fortalt, om en ung mann som legger en plan for å bryte broren sin som er uskyldig dømt ut av fengsel. Broren kommer til å dø i den eletriske stol dersom Michael ikke klarer å bryte han ut av fengselet tidsnok. Noe mer vil jeg ikke si ettersom jeg da fort kan røpe for mye! Den må dere bare se.


Supernatural

Denne serien handler også om to brødre, men her er de jegere. Ikke hvilke som helst jegere. For de jakter nemlig på alt man trodde bare fantes i marerittene våre. Vampyrer, demoner, varulver, engler og så videre - listen er lang! En veldig spennende serier med utrolig mange sesonger. Denne er absolutt verdt å se!


Dexter

Her blir vi kjent med Dexter, en mann som vitnet at moren sin ble brutalt drept da han bare var tre år gammel. Dette førte til at han i dag lever med en trang til å drepe folk. Han har likevel en "kodeks" som går ut på at han kun dreper mennesker som har drept andre og kommer til å drepe igjen. En veldig absurd, men likevel spennende serie å følge med på! Her blir man så glad i hovedpersonene at tårene renner hver eneste gang det skjer noe som sårer dem.


Kyle XY

Kyle er en ung mann som våkner opp naken i skogen, og ikke husker hvordan han kom dit eller hva han har gjort i løpet av sine første seksten år. Han er som en nyfødt baby, og er må derfor lære seg alt på ny. Utrolig morsom, men samtidig spennende serie. Etter hvert finner han nemlig ut hvor han kom fra, og dette er derfor en typisk serie man er nødt til å sitte oppe hele natten for å se på - fordi man ikke klarer å avslutte! 


Vampire Diaries

Denne serien begynte kjæresten og jeg på her en dagen. Ingen har sett den før, men vi er likevel overbevist om at denne er god til tross for at vi startet på den i helgen. Allerede har vi sett ut første sesong, og jeg er derfor nødt til å anbefale denne også! Den minner litt om twilight, men på samme tid er den også veldig lik supernatural. Så dersom du liker de to er du garantert å like denne også!


Hvilke serier er dine favoritter?

11 Kommentarer

Stine

23.02.2016 kl. 11:56
Prison break,, the mentalis, ncis, carrie, sex and the city, gossip girl, gilmore girls

De e ganske så bra! :)

Marielle Bratthammer

23.02.2016 kl. 12:37
Supernatural og Bones er mine to favoritter! Gleder meg som et barn til neste sesong av Supernatural kommer på Netlfix!

Maria Jansen

23.02.2016 kl. 14:03
Mange gode serier her! Er stor fan av Supernatural og Kyle XY selv! :)

Håper du får en fin dag!

Filippa & Safir

23.02.2016 kl. 14:54
Wow! Er temmelig hekta på samme serier som du vi da :D Det var jo litt moro! Ønsker deg en kjempe fin dag, søta (:

Henriette Celin

23.02.2016 kl. 23:59
Kyle XY har jeg sett en gang for lenge siden. Virket spennende den ;-)

Men mine favoritter er nok; Awkward, Faking It, New Girl, Two Broke Girls, Dance Moms, Baby Daddy, The Big Bang Theory, og Chasing Life<3

Linn Therese Dagsland

25.02.2016 kl. 23:10
Henriette Celin: Åh, ser jeg må søke opp noen av disse seriene, kanskje jeg finner en ny og spennende til etter at vi har fullført vampire diaries :-D

Henriette Celin

26.02.2016 kl. 09:36
SV: Gjør det! de fleste er komedie serier da, men de er spennende å følge med på :-D

Kara

27.02.2016 kl. 01:08
mine favoritt serier må vel være The walking dead , vampire diaries , supernatrual , ghost whisper , big bang theory , og mye mer som vampyr / varulv serier :)

Karoline Klaussen Marø

28.02.2016 kl. 23:59
Dere må se True Blood og The Walking Dead! Virker som dere liker litt mørke og/eller overnaturlig serier (akkurat som meg) og da er de perfekte :) !

Linn Therese Dagsland

29.02.2016 kl. 12:36
Karoline Marø: Tha walking dead har vi faktisk allerede sett, og vi elsket den! Kanskje True Blood blir neste på listen! <3

Karoline Klaussen Marø

29.02.2016 kl. 16:35
Ja, the walking dead er fantastisk! Den nyeste sesongen holder på nå og den er sykt bra :) !

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits