LinnThereseDagsland -

Verdens beste diett-smoothie!

  • 23.02.2016 kl. 14:49

I går kveld bestemte lillesøster seg for å lage smoothie til seg selv og mamma. Smoothie, dere! Det må jo være min absolutte favoritt av alt som går an å spises eller drikkes her på denne jord. Dere kan derfor tenke dere selv hvor fristet jeg ble da jeg så hun sto med disse to digre glassene rett ved siden av meg mens jeg stekte meg kylling, ris og brokkoli... Viljestyrken fikk testet seg der, med andre ord.

Men så kom jeg på at jeg kan jo faktisk lage smoothie jeg også, så lenge jeg bruker de samme ingrediensene som jeg egentlig skulle brukt til å lage havrepannekake, med cottage cheese og bær - kveldsmaten min. Derfor skal jeg nå dele denne diett-smoothie oppskriften med dere - for den ble faktisk overraskende god!


Du trenger

Haha, prøv å ignorer at jeg skrev frosne isbiter... Ellers kan jeg legge til at jeg bruker mager cottage cheese og FUN solbærsaft.

Fremgangsmåten kan du sikkert tenke deg til selv? Bland alle ingrediensene i en mixer i rundt ett minutt, og voíla - der har du en sunn, knallgod og proteinrik diett-smoothie! Denne har masse smak på grunn av mengden saft jeg bruker. Så dersom du liker en smoothie som ikke smaker like mye kan du bare halvere mengden med saft, og heller bytte resten ut med vann!

Håper det smaker!

8 Kommentarer

Stine Elize

23.02.2016 kl. 14:56
Så digg! Denne må jeg prøve ut! :)

Eline Olsen

23.02.2016 kl. 14:56
Åh, den skal jeg prøve en gang! :)

sceneteppe

23.02.2016 kl. 15:27
Smoothier er best!

http://hevhodet.blogg.no/

23.02.2016 kl. 18:23
Så utrolig godt ut :) Takk til deg Linn Therese, som deler :) skal prøve denne ut :-)

Leah Isabell V

23.02.2016 kl. 18:45
Nam, jeg elsker smoothier :D

JuliaSofie

23.02.2016 kl. 19:17
Den så jo god ut, og jeg som elsker smoothie;) Denne må prøves :)

fruframnes

23.02.2016 kl. 23:39
å fytti rakkarn det så godt ut! Hvilke programmer brukte du på det første bildet? Jeg er på let etter noe gode... men finner ingen...

Linn Therese Dagsland

24.02.2016 kl. 00:29
fruframnes: Ja, det smakte utrolig godt også :-D På den øverste bildet brukte jeg picmonkey! Det er dét og pixlr.com/express jeg redigerer alle bildene mine i.

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits