LinnThereseDagsland -

Sydenbildene dere aldri fikk se

  • 19.02.2016 kl. 09:30

Okei, selv om dere ikke blogger så kjenner dere dere garantert igjen i dette innlegget. Sydenbildene som ikke gikk helt etter planen. Av en eller annen grunn klaffet det bare ikke, og bildet ble heeelt mislykket. Vel, jeg har en del av de jeg også, og i dag tenkte jeg at jeg kunne vise noen av dem til dere. Det falt jo veldig godt i smak da jeg visste dere 

Vel, jeg trenger kanskje ikke å si så mye om dette bildet. Det taler for seg selv. Rot i bakgrunnen, latsabb i sofaen, ved siden av en morgengretten gubbe. Nope. Det ble bare ikke bra i det hele tatt.

Over entusiastisk frøken ved siden av en kjæreste som ikke har rukket å våkne skikkelig enda, og kun fokuserer på å få i seg frokosten.

Igjen, litt for tidlig for min kjære å bli tatt bilde av. Haha, søte mannen min ♥

Det som skulle bli et kult bilde der jeg sprayet solkremen som et hjerte ble plutselig et rennende prosjekt som endte med at flere av solkremstripene delte hjertet i to... :'-D

Haha, jeg tenkte jeg skulle ta et fint "soler seg" bilde av min kjære for å friste dere der hjemme med varmen. Men etter at Christopher hadde tilbrakt x-antall timer i bassenget var han så nedkjølt at han krøllet håndkle rundt seg og plasserte solhatten på hodet med engang det kom en liten bris. Haha, han er nå søt likevel da!

Hva sier dere til en del to av dette innlegget? Trykk gjerne på "liker" knappen under her, eller del innlegget på facebook.

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits