LinnThereseDagsland -

Treningsklær til under 100 lappen

  • 19.02.2016 kl. 17:00

Nå sitter vi på flyet hjem fra Gran Canaria, og derfor har jeg lyst til å tipse dere om noen treningsklær jeg siklet over få timer før avreise. Det aller meste av treningsklærne her er ganske sommerlige, og jeg gjetter på at det er underbevistheten min som plukket ut akkurat disse ettersom jeg ønsker at sommeren så sårt skal komme. Jeg har jo tross alt tilbrakt den siste uken med sol og godt over 20 grader!

1. HER - 2. HER - 3. HER - 4.HER - 5. HER - 6. HER - 7. HER - 8. HER - 9.HER - 10.HER


Når det er sagt koster alle treningsklærne i dette innlegget (utenom genseren og skoene) faktisk under 100 kroner! Det velger jeg å kalle en god mulighet til å hamstre inn litt sporty sommertøy, eller hva? Genseren og skoene er begge på tilbud de også, men dessverre ikke under 100 lappen. Jeg likte dem likevel så godt at jeg var nødt til å ta dem med i innlegget.

Shortsene over her koster bare 89 kroner, og de freshe fargene der er jeg sikker på at spriter om treningsmotivasjonen! Klikk på bildet av den shortsen du ønsker å kjøpe, se flere bilder av eller lese om! Nå håper jeg dere ble både motivert og inspirert. God trening!

Hva synes du om treningsklærne? Kommer du til å klikke noen av dem hjem i postkassen din?

3 Kommentarer

Marie Oma

19.02.2016 kl. 17:29
God tur! :)

Mange fine treningsklær her :D

JuliaSofie

19.02.2016 kl. 18:22
Så kult da, jeg likte jo begge shortsene, så får se om jeg bestiller begge to hehe:) Ha en fin kveld videre:)

Henriette Celin

20.02.2016 kl. 00:28
Digger sportsbh´ene!

og shorts´ene var veldig freshe og fine<3

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits