LinnThereseDagsland -

8 tips for å holde liv i forholdet

  • 18.02.2016 kl. 16:52

Date - dating er ikke bare for de som holder på å bli kjent med en annen person. De som ikke er sikker på at det er denne som er den rette. Det er ikke bare for de som egentlig ikke er i et fast forhold enda - for dating er nesten minst like viktig for deg som allerede er i et forhold. Ta dere en tur på kino, en middagsdate eller en bowlingkonkurranse i ny og ne.

Overraskelser - overrask kjæresten din! Selv er jeg veldig heldig her. Christopher dukker plutselig opp med blomster når jeg minst venter det - både titt og ofte. Ellers er et lite håndskrevet kort, et uventet besøk (dersom dere ikke bor sammen), en sjokolade eller bare favorittbrusen til kjæresten din mer enn godt nok. Å overraske hverandre er viktig ettersom sommerfuglene i magen går bananas hver gang man bli overrasket på denne måten av noen man er glad i.

Kyssing - kyss titt og ofte! Det er ingenting galt i det. Vi har nå være i lag i over ett år og kysser hverandre likevel flere ti talls ganger til dagen. Det gjør at vi hele tiden holder liv i den nyforelskede følelsen selv om vi har elsket hverandre i evigheter.

Komplimenter - gi hverandre komplimenter! Ofte! Synes du kjæresten din ser ekstra fin ut i dag? Fortell det! Synes du genseren h*n har på seg gir han en utrolig flott figur? Si det til h*n. Blir du titt og ofte overrasket over kjæresten din sine gode egenskaper og smarte valg? Del tankene dine med h*n! 

Kosing - selv om dere har kommet forbi den perioden der alt er som å sveve på skyer betyr ikke det at dere skal legge dere i hver deres ende av senga, med ryggen til hverandre, hver eneste natt. Å ligge å kose med kjæresten din rett før du sovner er noe av det aller beste som finnes, og selv sover jeg alltid enten i armkroken hans eller så ligger vi i skje. Han klemmer rundt meg uansett hvilken stilling vi sover i, og jeg føler meg så trygg, så elsket og ikke minst så forelsket.

Utforske nye ting og nye steder sammen - å utforske nye ting og nye steder sammen med den personen du er aller mest glad i må være noe av det beste som finnes her i verden. Jeg elsker å oppleve nye ting sammen med Christopher, og når vi snakker om å oppleve nye ting sammen; Hellas skal utforskes, strikkhopp skal gjennomføres for første gang og vi ønsker begge å hoppe i fallskjerm en gang i fremtiden. Da skaper vi minner sammen, og man blir ekstra godt knyttet til kjæresten sin når man har mange slike opplevelser å tenke tilbake på.

Trene sammen - denne her har jeg først lagt merke til etter at vi begynte å trene sammen. Jeg aner ikke hva det er som gjør det eller hvorfor det er slik, men når jeg svetter og presser meg selv ved siden av min elskede blir jeg bare enda mer forelsket. Å høre han pushe meg, å kjenne hendene hans under armene mine når jeg ikke klarer løftet - og rett og slett bare trene med han. Det gjør underverker i dette forholdet hvertfall.

Krangle - det siste punktet har jeg ikke tatt med for at du skal gå hjem til din kjære og starte en krangel bare fordi "det holder liv i forholdet". Men jeg har rett og slett tatt det med fordi alle krangler, og så lenge man klarer å holde krangelen saklig og at den ikke eskalerer ut av kontroll - lærer man av det. Man lærer den andre bedre å kjenne. I tillegg blomstrer også kjærligheten ekstra mye i oppturene dersom nedturer også finnes!

Så, hva synes du om tipsene? Og har du noen egne som jeg ikke har ramset opp her?

4 Kommentarer

lisarorvik

18.02.2016 kl. 17:38
Kjempe fine tips, nydelig bilder av dere :)

Constanza Marcela

18.02.2016 kl. 21:15
Mange fine punkter <3

Tove

19.02.2016 kl. 00:42
Helt sant :)

Jeanine

19.02.2016 kl. 01:37
Så mange gode og så enkle tips, det er di små tingene som er viktig :)

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits