LinnThereseDagsland -

Linn Therese's diett-søtpotetpizza

  • 10.02.2016 kl. 19:48

Hellau i luken! Nå føler jeg meg over gjennomsnittet kreativ. Som dere kanskje har fått med dere nå, går jeg på diett. Mine middagsmåltider hver eneste dag består da av kylling, ris og brokkoli. Med andre ord, det er fort gjort å bli litt matlei. Derfor er jeg så heldig å ha alternativer på matplanen min som jeg kan bytte med dersom jeg blir for lei. Og akkurat den muligheten følte jeg for å benytte meg av i dag. 

Ikke nok med at jeg brukte alternativene, jeg prøvde også å være litt kreativ når jeg skulle lage middag ut av de nye matvarene. På ingredienslisten står nemlig bare søtpotet, karbonadedeig og brokkoli. Derfor fikk jeg en glimrende idé, og bestemte meg for å lage min helt egen søtpotetpizza! Resultatet ble faktisk ikke så aller verst, derfor tenkte jeg at jeg kunne dele fremgangsmåten med dere også!


 

Du trenger (pizza til 1 person): 

150 gram rå karbonadedeig (cirka 100 gram når den er ferdig stekt), 300 gram søtpotet og en håndfull brokkoli.


 

Slik gjør du:

Start med å skjære bort skrellet og deretter hakke søtpoteten opp i terninger. Plasser deretter bitene i ei kjele sammen med vann.


Sett dette til kok samtidig som du steker karbonadedeigen.

Når søtpotetbitene er blitt møre heller du av vannet, og deretter bruker du en stavmikser til å lage mos av søtpoteten. Smør søtpotetmosen ut over et bakepapir, og sett den midt i stekeovnen på 200 grader i cirka en halvtime. 


Når søtpotetbunnen er ferdig tar du den ut og legger så karbonadedeig og brokkoli over før du setter den inn i stekeovnen igjen i 15 nye minutter.

Voíla! Så har du Linn Therese's diett-søtpotetpizza! Håper det smaker.

Synes du det ser godt ut?

 

5 Kommentarer

Mittfamilieliv

10.02.2016 kl. 19:53
mm, det så godt ut *=)

Therese

10.02.2016 kl. 19:55
Dette må prøves. Elsker søtpotet! :)

JENNIFER

10.02.2016 kl. 20:29
Hei Linn Therese!

imorgen skal det starte en ny era for meg innenfor trening, skal starte på cross fitt. har tatt en gratis time og imorgen er jeg igang. Må si at dette er tøft trening, jeg digga det. Og me det samme så skal jeg se på disse spennende oppskriftene dine. Detta ser super godt ut og sunt. skal innom og besøke deg når jeg trenger sunn mat tips og se på de spennende trenings øktene du driver med wow, flink du er.

mvh Jennifer

sceneteppe

10.02.2016 kl. 20:58
Spennende!

Henriette Celin

11.02.2016 kl. 12:09
Så veldig god ut denne da!

søtpotetbunnen hørtes spennende ut :-D

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits