LinnThereseDagsland -

Dette spiser jeg til frokost hver dag!

  • 09.02.2016 kl. 11:20

Dere aner ikke hvor deilig morgen jeg har hatt nå! Huset var helt stille da jeg sto opp, og jeg tok derfor på meg en myk tights og treningsgenser. Kosesokkene mine i rosa ull dro jeg også oppover bena. Før jeg trasket nedover mot kjøkken. Med matbagen over den ene skulderen og kamera over den andre. Helt stille var det. Den eneste lyden kom fra kosesokkene mine som subbet langs stuegulvet. Dette er starten på en helt fantastisk tirsdag.

Det gav meg også lyst til å dele frokosten min med dere. Det er dette her jeg spiser hver eneste morgen, og selv om det ser helt forferdelig ekkelt ut, smaker det himmelsk. Sunt er det også! Det eneste du trenger er havregryn, rosiner og en proteinshake (min er med sjokoladesmak). Ellers svelger jeg to kapsler CLA og en multivitamin-tablett før frokost. CLAen får fart på fettforbrenningen mens multivitaminen naturligvis gir meg massevis av vitaminer og mineraler.

Bland litt av proteinshaken oppi skålen med havregrynet og rosinene. Det trengs absolutt ikke så mye. La det stå i et par minutter slik at havregrynen får trukket til seg all væsken, og rør rundt. Tilsett gjerne mer proteinshake dersom det er nødvendig. Deretter er det bare til å spise og nyte. Resten av proteinshaken svelger jeg CLA og multivitaminen med, samtidig som jeg bruker det som vanlig drikke ved siden av maten. 

Dette er hva jeg kaller en god start på dagen! Hva har du hatt til frokost?

2 Kommentarer

Henriette Celin

09.02.2016 kl. 13:27
Så fin morgenen din virker! og så faktisk ikke ille ut det der.

Har proteinshake i sjokoladesmak, så dette vil jeg prøve ut :-D

Jeg hadde havrepannekaker og appelsinjuice til frokost ;3

Ha en fin tirsdag videre<3

Søtmonsen :))

09.02.2016 kl. 17:51
Bra du kan å kose deg :D Ser jo kjempe koselig ut ^^

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits