LinnThereseDagsland -

Dress like me

  • 09.02.2016 kl. 16:25

Jeg tipper de aller fleste av dere har sett slike innlegg som dette tidligere? Det har i hvertfall jeg! Og det var det som inspirerte meg til å skrive mitt eget innlegg av denne typen. Jeg håper det faller i smak, og at det kan være en fin variasjon til alt treningssnakket om dagen. Skal prøve å bli flinkere å variere mer, jeg lover!

1. Kjolen finner du her // 2. Skoene finner du her

Dette antrekket føler jeg meg såå fin i. Dette var som dere kanskje husker, antrekket mitt på julaften også! Kjolen er bare helt fantastisk vakker, og den markerer midjen veldig fint på samme tid som at den skjuler en eventuell mage. Med andre ord; du kan gå med tettsittende kjole uten å tenke på å holde magen inne hele tiden - vinn, vinn! Ellers er skoene utrolig behagelige å gå i.


 

1. Toppen finner du her // 2. Skoene finner du her // 3. Beltet finner du her // 4. Skjørtet finner du her

Dette antrekket fikk jeg ekstremt mange gode tilbakemeldinger på fra dere, og det gjør meg veldig glad! Derfor tenkte jeg at dette kunne være et fint antrekk å ha med i dette innlegget. Skoene er de samme som over, toppen er dødsbehagelig og skjørtet former seg veldig fint til kroppen. Om du også likte jakken kjøpte jeg den på H&M.


 

1. Treningsgenseren finner du her // 2. Treningstightsen finner du her // 3. Neglelakken finner du her

Mitt absolutte favorittantrekk nummer én! Både tights og treningsgenser fikk jeg av mormor og morfar til jul. Genseren skal egentlig være litt løsere, men ettersom jeg elsker stramme treningsklær bestilte jeg den i en størrelse mindre enn jeg vanligvis bruker. Tightsen er helt normal i størrelsen, sklir ikke ned og er heller ikke gjennomsiktig! Neglelakken fikk jeg i kalendergave av mamma, og ha brukt den fast siden. Absolutt en favoritt.


Er dette noe dere vil jeg skal gjøre oftere, og likte dere antrekkene jeg hadde valgt ut?

//Innlegget inneholder annonselinker

8 Kommentarer

Eline Olsen

09.02.2016 kl. 16:34
Åh! Jeg har skikkelig lyst på den nike pro tightsen! :D

Evelin

09.02.2016 kl. 17:06
så utrolig nydelige antrekk. du er så vakker :D

Nina Maria

09.02.2016 kl. 17:56
Kjekt innlegg :D

Søtmonsen :))

09.02.2016 kl. 18:02
Kjempe fine antrekk ^^ Fint innlegg med sånt ja :D

Alicia M!

09.02.2016 kl. 18:16
Har Nike pro thigthsen, men føler den skli skikkelig fort ned og hele tiden :( bruker nesten bare Nike pro sper så rart akkurat denne skli sånn 😊

Linn Therese Dagsland

09.02.2016 kl. 18:35
Alicia M!: Så rart at bare den gjør det. kanskje den er feilprodusert? Hvem vet, litt feil i stoffet eller noe.. Min sitter i hvertfall som støpt :-D

Hanne Presthaug

09.02.2016 kl. 19:25
Kjempe flotte antrekk!

Henriette Celin

09.02.2016 kl. 22:59
Et morsomt innlegg! digger sånt.

Og liker veldig godt alle tre antrekkene, så dette var gøy :-D

gjerne ha slike innlegg av og til ;-)

Liker spesielt antrekk nr. 2, men digger den rosa treningsgenseren i antrekk 3 <3

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits