LinnThereseDagsland -

Mine tolv nellyfavoritter akkurat nå

  • 11.02.2016 kl. 16:32

Torsdagen min så langt har vært ganske travel egentlig. Det har gått i å finpusse CVen min, bestille legetime, møte på reaktorskolen, avtaler om arbeidsutprøvelse fremover og nå holder jeg på med både morsdags- og valtinesgave! Med andre ord har jeg hendene fulle, og derfor tenkte jeg at det er en fin mulighet å vise dere mine favoritter på nelly akkurat nå - siden jeg ikke har tid til å ta noen flotte bilder, mener jeg.

Ellers sitter jeg fremdeles i joggebuksa til kjæresten og en gigantisk kosegenser. Det har jeg også fartet rundt i i hele dag - usminket er jeg også. En skikkelig søndagslook med andre ord. Bare på en torsdag! Skal likevel prøve å fikse opp i dette styret så snart som mulig slik at jeg føler meg fresh og klar for å trene om litt. 


 

Cardio står på planen i dag, sammen med ei lett økt på rygg, biceps og mage! Jeg gleder meg. Er forresten veldig gøy å se at så mange av dere likte gårsdagens video, da skal jeg uten tvil gjøre mer av det. Kom også gjerne med tips om det er noe dere ønsker å lese om eller se mer av. 


Og med det sier jeg over og ut! Nå skal middagen spises, og så får jeg få orden på dette utseende mitt :-P God torsdag!

//innlegget inneholder annonselenker

4 Kommentarer

Ingrid

11.02.2016 kl. 16:51
Så fine plagg :)

katrine

11.02.2016 kl. 16:53
masse fine klær :) Alt kler ett smykke sier de

Evelin

11.02.2016 kl. 19:38
Åh så mye fint

Leah Isabell V

11.02.2016 kl. 20:13
Masse masse fint! Jeg har så lyst til å shoppe nå, håper jeg får tatt meg en runde på nelly snart :D

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits