LinnThereseDagsland -

Treningstips - hip trust

  • 08.02.2016 kl. 20:30


Jeg tenkte jeg kunne begynne med noe nytt på mandager, og det er å gi dere et ukentlig treningstips. Den aller første uken og det aller første tipset kommer allerede i dag. Jeg har lyst til å gi dere noen tips som kan gjøre hip trust litt enklere og mindre vond å trene. For jeg regner med at jeg ikke er alene om å synes at denne øvelsen er veldig tungvindt og vond?

Mitt aller første tips er å bruke et stativ når du trener denne øvelsen. Det går selvsagt an å trene den uten stativ også, men selv synes i hvertfall jeg at dette er veldig tungvindt ettersom man må løfte stangen opp på hoften. Når det blir litt kilo på stangen kan det fort bli veldig tungt. Så, som sagt; bruk et stativ så blir det mye lettere. 

Dette stativet jeg bruker er helt genialt ettersom jeg slipper å flytte stangen "ut" av stativet etter at jeg har plassert den på hoften. 

Tips nummer to når det komme til hip trust er å bruke denne skumgummigreia! Haha, det er den beste beskrivelsen jeg klarer å finne frem, derfor får jeg heller legge til et bilde slik at dere skjønner hva jeg mener. Dersom du bruker denne på stangen vil ikke stangen gnage like mye på hoftebenene, og dersom du ruller stangen akkurat nedenfor hoftebena vil du ikke få vondt i det hele tatt. Selv gjør jeg i hvertfall ikke det!

Dersom du bruker disse tipsene er det veldig enkelt å utføre hip trust, og du slipper å få vondt - noe som fort kan føre til at du skipper øvelsen. Så, husk disse tipsene og du kan trene masse hip trust!

2 Kommentarer

Nina Maria

08.02.2016 kl. 21:32
Åhh! Det var en av mine topp 3-øvelser når jeg trente styrke en periode :D

Alice

08.02.2016 kl. 22:10
Flott tips! Kom gjerne med flere :-*

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits