LinnThereseDagsland -

Snapchaten min er blitt offentlig!

  • 05.02.2016 kl. 14:02

Noe jeg har vurdert en liten stund er om jeg skal gjøre snapchaten min offentlig eller ikke, men nå tror jeg at jeg har bestemt meg for at dette er noe jeg vil. Så får jeg prøve det ut en liten periode og se om det fungerer, hvis ikke så gjør jeg den bare privat igjen. Uansett, på snapchat kan dere følge meg litt "behind the scenes". Der legger jeg ut en del bilder av hva jeg gjør i hverdagen, men som ikke kommer med på bloggen. Jeg snapper også en del fra trening. Så, dersom du ønsker å følge meg der kan du legge til

linnthereseee

Ellers håper jeg at dere har hatt en fantastisk fredag så langt. Min gikk ikke helt som planlagt, men alt det skal jeg fortelle dere om senere i dag. Under her ser dere typiske snapchatbilder - altså det er dette jeg pleier å snappe, ikke noe hokus pokus, men veldig uanstrengt og ekte. 


God helg da!

4 Kommentarer

Linn Merethe

05.02.2016 kl. 14:49
La deg til =) linn204

spisogspar

05.02.2016 kl. 17:36
Fine biler :) God helg :)

Torill Celine

05.02.2016 kl. 17:49
Spennende! :D

Therese Bråthen <3

05.02.2016 kl. 19:36
Kjempe fine bilder :) Håper du får en flott helg <3

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits