LinnThereseDagsland -

Mine fem mest leste innlegg i januar

  • 01.02.2016 kl. 18:09

I dag fikk jeg kroppen min vurdert


Dette innlegget tok helt av, og er faktisk blitt lest over 1400 ganger! Sykt hvordan dere er så engasjerte og nyskjerrige, det gir meg så mye motivasjon til å fortsette. Innlegget handler i hovedsak om hvilke tilbakemeldinger jeg fikk etter fysikkvurderingen angående at jeg skal stille i bikinifitness.


 

Disse bildene skulle egentlig slettes


Et innlegg som også ble ganske populært blant dere. Her lastet jeg opp flere bilder som rett og slett ble mislykkede, og som egentlig var ment for søppelkurven. Spennende å vise dere en litt annen side av "de perfekte bildene".


 

Den vonde sannheten om russetiden minI dette innlegget fortalte jeg dere om hvordan jeg egentlig hadde det da jeg var russ for snart to år siden. Her delte jeg hendelser og tanker som jeg aldri hadde sagt til noen andre tidligere. 


 

Et stort skritt i riktig retning


Jeg begynte å se forskjell på kroppen min, og musklene kom endelig til syne. Jeg visste dere bilder av hvordan kroppen min så ut, hvilke tanker jeg satt igjen med og ikke minst hvilke tanker og mål jeg hadde for tiden fremover.


 

Jeg brast plutselig i gråt


Jeg fortalte dere hvordan jeg plutselig brast i gråt på trafikkofrenes dag, og jeg delte både bilder og beskrivelser av hvordan dette ble markert her i distriktet.


 

Hvor mange av blogginnleggene husker du?

6 Kommentarer

annelicharlott

01.02.2016 kl. 19:09
Veldig gøy å følge deg :)

Linn Therese Dagsland

01.02.2016 kl. 19:11
annelicharlott: Åh, så moro å høre at du synes det <3

01.02.2016 kl. 20:19
Hvordan funker det egentlig å ha angst og stå foran mange ukjente i bikini? Tøft gjort av deg, men man lurer jo litt:)

Linn Therese Dagsland

01.02.2016 kl. 20:21
Anonym: Det var så absolutt veldig skummelt, men er veldig stolt over at jeg klarte det :-) Har riktignok skrevet et innlegg der jeg beskrev hele opplevelsen og alle tenkene mine under prosessen her: http://linntheresedagsland.blogg.no/1453852714_jeg_kan_ikke_tro_at_j.html dersom det skulle være interessant :-)

Marielle Bratthammer

01.02.2016 kl. 22:52
Husker alle innleggene :)

Linn Therese Dagsland

05.02.2016 kl. 14:43
Marielle Bratthammer: Wuhu, så moro <3

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits