LinnThereseDagsland -

Kjole er også et vinterplagg

  • 16.01.2016 kl. 21:55

Som jeg har nevnt på bloggen før; kjoler er og blir mitt favorittplagg nummer én! Dette gjelder også selvsagt om vinteren. Kjole er nemlig ikke bare et sommerplagg og vårplagg selv om det kan være lett å tro det. Det er nemlig veldig enkelt å gjøre det til et vinterplagg med noen små, enkle knep.

For eksempel, det enkleste man kan gjøre er å tilføre antrekket lange støvletter. Bena blir med ett mer tildekket, og gjør det faktisk mulig å gå ute i snøen uten å fryse. Støvlettene jeg har på meg på bildene her er i korteste laget, men det finnes faktisk utrolig mange pene støvletter som går over knærne. Disse er mine favoritter for øyeblikket, og de står selvsagt på ønskelisten min!

En annen ting man kan gjøre for å kunne bruke kjole om vinteren er å ha ei lang, god og varm kåpe over! Her finner dere mange fine kåper som i hvertfall jeg kunne tenkt meg. Man kan også tilføye både skjerf, hansker og lue - da skal det i hvertfall en del til før man fryser.

For selv om kjole for mange er et sommerplagg er det viktig å huske på at antrekket består av så mye mer enn bare den kjolen! Bruk gode og varme plagg i tillegg til kjolen så er mye gjort. Om du likevel skulle fryse går det også an å kjøre på med såkalte vinterkjoler. Mine favoritter finner du under her!

For å kjøpe, se pris eller se flere bilder av kjolene under er det bare til å klikke på kjolen du ønsker å se nærmere på!


Med andre ord, det er fullt mulig å være ikledd det mest feminine plagget av dem alle - kjolen - selv om vinteren! Bruker du kjole om vinteren?

// innlegget inneholder annonselenker

10 Kommentarer

birdbay

16.01.2016 kl. 22:08
I love dresses to:) Og du ser helt fantastisk ut:)

siri

16.01.2016 kl. 22:12
så nå ganske så kaldt ut der du står uansett då. Kjøpte en nydelig kjole igår som eg så gjerne sko hatt på meg i dag, men har ikke noen sko til å ha til den kjolen. bare joggesko, eller svarte åpne rullebensko, som er livsfarlig å gå på i dette føre her..

Therese

16.01.2016 kl. 22:14
Super fine bilder og innlegg :) Ha en super kveld!
Så fin du er, Linn Therese :-) Selv er jeg veldig glad i å bruke kjoler, men det er kun til fest. I hverdagen bruker jeg som regel treningstøy, koseklær eller olabukse :-) Jeg har forresten sendt deg en melding på facebook, men det kan hende den har havnet i "annet-mappen" :-)

Ha en fortsatt fin kveld!

Linn Therese Dagsland

16.01.2016 kl. 22:44
Tiril Sørensen: Tusen takk for fin kommentar! Må innrømme at jeg er veldig glad i å bruke treningsklær til hverdags jeg også. Det er liksom enten eller :-)
Åh, da skal jeg gå inn der å sjekke med det samme! :-D

Henriette Celin

17.01.2016 kl. 07:20
Elsker kjoler! og denne var veldig fin :-D

er jo så enkelt som høye støvletter ja, og en varm strømpebukse ellernoe, for å gjøre kjolen mer passende til vinteren ;-)

Linn Therese Dagsland

18.01.2016 kl. 18:17
birdbay: Åh, tusen takk snille du <3

Linn Therese Dagsland

18.01.2016 kl. 18:18
siriloveskamera: Haha, ja, det var ikke så veldig varmt. Må lære av mine egne tips her ser jeg ;-) Både de lange støvlettene og kåpen mangler jeg <3

Linn Therese Dagsland

18.01.2016 kl. 18:18
Therese: Tusen takk <3

Linn Therese Dagsland

18.01.2016 kl. 18:18
Henriette Celin: Ja, ikke sant! <3

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits