LinnThereseDagsland -

Den perfekte jakken som passer til alt

  • 23.12.2015 kl. 18:09


En rask tur innom før jeg begynner på de aller siste juleforberedelsene. Jeg ønsker egentlig bare å vise dere denne kjempe fine jakken som dumpet ned i postkassen min for rundt en uker siden. Da jeg fikk beskjed om at jeg fikk velge meg to plagg fra shein var jeg ikke i tvil om at denne skulle være ett av dem. Se bare hvor utrolig behagelig men samtidig fin den ser ut! Den kan liksom brukes både til joggebukse og til festklær, og er perfekt nå som det er vinter men likevel ikke iskaldt. Med andre ord ei veldig fin vår og høstjakke! 

denne jakken var faktisk så populær at den nå (bare ei uke etter at jeg fikk min) er utsolgt, men dere finner ei ganske lik jakke her

Den er også super komfortabel og helt normal i størrelsen. Det jeg likevel liker aller best med den er at den ser like fin ut åpen som den gjør når den er lukket - noe som er sjelden kost i mine øyne hvertfall. De som ser flotte ut når de er åpne ser liksom ikke ut i det hele tatt når man lukker dem igjen - og motsatt. Denne derimot, jeg gir den et terningkast seks!

jakken er utsolgt, men ved å klikke her kommer dere til ei jakke som er ganske lik

Og helt til slutt er jeg nødt til å understreke at selv om jeg har fått jakken sponset kunne jeg aldri anbefalt dere eller tipset dere om noe jeg ikke liker selv. Dette er tross alt et plagg jeg har valgt meg ut selv, det er ikke shein som har funnet det til meg. For å si det litt enklere da - jeg hadde valgt denne jakken her neste gang jeg skulle kjøpt meg klær selv også.

 

6 Kommentarer

Sofie Caroline Nilsen

23.12.2015 kl. 18:35
Jakken var utrolig fin :)

birdbay

23.12.2015 kl. 18:50
Den så utrolig fin ut:)

Maria

23.12.2015 kl. 19:03
HEI!!

Du er en kjempe flink blogger, du inspirerer meg å jeg gleder meg til å lese din blogg videre!!

STÅ PÅ FINE DEG!!

Å ønsker deg en fin dag imorgen å et kjempe fint nytt år:)

Amanda

23.12.2015 kl. 19:14
Nydelig!

Mathilde C. Bjørnseth

23.12.2015 kl. 19:46
Likner på en jeg har, og jeg er helt enig, den kan brukes til alt :)

Henriette Celin

23.12.2015 kl. 20:21
For en lekker jakke! og ha en nydelig julefeiring i morgen <3

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits