LinnThereseDagsland -

Jeg er lykkelig nå. Akkurat nå.

  • 22.12.2015 kl. 01:56


Jeg skulle egentlig sovet jeg nå. Hvert langt, langt inne i drømmeland slik som min kjære har vært i nærmere to timer allerede. Jeg burde fått besøk av Jon Blund for lenge siden. Men jeg har ikke fått det. Tankene holder meg våken.

Men hvilke tanker er det nå da? Jo, de gode. Det er en første gang for alt, sier de. 

Jeg har mistet tellingen på hvor mange ganger jeg ikke har fått sove på grunn av angst og vonde tanker. Men i dag. I dag er det noe helt annet. Jeg sovner ikke fordi jeg ikke klarer å slutte og tenke på hvor heldig jeg er. Hvor bra jeg har det. Hvor lykkelig jeg er. For jeg er det. Jeg er lykkelig. Her og nå.Jeg har en kjæreste som både sier og viser at han elsker meg mer enn noe annet. Jeg vet at det er sant. Jeg merker det. Jeg kjenner kjærligheten mellom oss. Noe slikt kan ikke fakes. Derfor er jeg trygg. Veldig trygg. Jeg har det bra. Jeg kunne ikke hatt det bedre. 

Jeg har friske og raske foreldre som elsker meg og er akkurat slik foreldre skal være. De er mine beste venner samtidig som de er mine forbilder. Jeg ser opp til foreldrene mine, og det kjennes godt. Det føles bra å vite at jeg er heldig.

Jeg har ei lillesøster som betyr alt for meg i hele verden. Jeg har alltid passet på deg, og det kommer jeg aldri til å slutte med. Uansett hvor gammel du blir vil du alltid være min lille prinsesse. Jeg elsker deg mer enn noe annet. Det er du som er den bestevenninna jeg aldri fikk.

Jeg har besteforeldre som er snillere enn noen andre. Besteforeldre jeg vet at alltid vil være med meg. Gjennom hele mitt liv. Jeg er så heldig at jeg kan se dere alle fire. Jeg kan klemme dere. Jeg kan prate med dere i timevis. Jeg kan være med dere. Det er jeg takknemlig for. Når jeg blir gammel kommer jeg til å kjenne dere. Føle dere. Jeg vet jeg kommer til å gjøre det. Fordi en slik kjærlighet som mine besteforeldre viser meg vil aldri kunne forsvinne. Aldri.


Sist, men ikke minst har jeg meg selv. Jenta som en gang ikke turde å være ute i friminuttene, men som heller låste seg inn på toalettet hver eneste dag. Hvert eneste friminutt. Jenta som den dag i dag klarer å møte utfordringer alene. Hun starter samtaler med mennesker hun aldri har møtt. Hun trener for å stå på scenen i bikinifitness. Hun strekker seg etter målene sine, og sakte men sikkert når hun dem. Det er bare et spørsmål om tid. 

Men det spørsmålet vil jeg ikke stille enda. Jeg vil bare tenke på akkurat nå. Føle på akkurat nå. Føle på lykke. For jeg er lykkelig nå. Jeg kan føle det.

1 Kommentar

lifewithayla

22.12.2015 kl. 09:23
Så fint innlegg. Å så godt du har det bra. Kjente fikk litt frysninger på ryggen når du skrev om kjærligheten mellom dere to. Veldig fint:) stå på videre og lykke til videre med treninga. Du er flink:)

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits