LinnThereseDagsland -

Spørsmålsrunde - kjæresten svarer

  • 16.12.2015 kl. 17:18


Siden jeg skiftet bloggadressen min vet jeg at jeg har fått en god del nye lesere. Derfor tenkte jeg at det kunne være en god idé å snurre i gang en spørsmålsrunde - men for å gjøre det litt mer spennende skal kjæresten svare på spørsmålene deres denne gangen. Kanskje jeg til og med får han til å svare på video, kunne det vært noe? Regner med at vi kommer til å gå igjennom spørsmålene og svare på dem til helgen, så frem til da er det bare til å hyle ut!

Spør om hva enn dere vil om det så er om meg, han, oss to, trening, bloggingen eller psykisk helse. Som han selv sier over her - ingen spørsmål er for dumme.

6 Kommentarer

nathaliegjesdal

16.12.2015 kl. 18:22
Hvordan påvirker sosial angst til Linn Therese hverdagen og forholdet deres?

annne

16.12.2015 kl. 19:34
Har dere det alltid like bra som dere virker på bloggen? Hva sliter dere mest med hverandre? Drikker dere ofte? Hva gjør dere på en fest? Blir det mye drama? ER du en sjalu jente Linn Therese? Hvordan påvirker det forholde deres ? samme til christopher. Prøver dere å få baby enda? Hva gjør dere på julaften? skal dere feire ilag? Hvem hva å hvor? Hvor ofte trener dere sammen? Gjør dere alt sammen? Er dere noen gang med venner? må bare spøre for jeg ser det er nesten ingen innlegg om at dere er med andre :P Ha en fin kveld

Georg

16.12.2015 kl. 20:24
Ehm, om du går i klassen min liksom? ❤️

Eline

16.12.2015 kl. 20:39
Planlegger dere barn i fremtiden?

17.12.2015 kl. 23:20
Favoritt sex-stilling?

19.12.2015 kl. 19:34
hvor ofte har dere sex?

bor du sjå linn therese?

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits