LinnThereseDagsland -

Enkel frokostfavoritt

  • 02.12.2015 kl. 11:53

Nå nyter jeg en deilig og rolig morgen med en liten blokk med til og fra lapper som skal fargelegges. De fikk jeg faktisk i adventskalenderen i dag - heldige meg. Jeg sitter og fargelegger disse samtidig som jeg kjenner at frokosten siger lenger og lenger ned i magen. Det er deilig å sitte her, den andre desember, og nyte synet av nissene rundt meg. Jeg pyntet selvsagt til jul i går ettersom det da var 1.desember. Resultatet skal jeg vise dere senere i kveld, først må jeg bare bli ferdig med et par til og fra lapper, hihi. 

Ellers lagde jeg meg en veldig enkel, men likevel fantastisk god frokost i dag. Vanligvis pleier jeg bare å riste meg en proteinshake eller om jeg skal lage noe annet så gjør jeg det veldig avansert. Her snakker vi havrepannekaker, havregrøt eller slik ting. I dag derimot gjorde jeg det veldig enkel. Ingen varmetilbereding, ingen venting og ingen pisking, blanding eller røring. Det eneste jeg gjorde var å kutte opp en mango, strø over litt havregryn og til slutt helle en skvett biola over det hele. Så fantastisk godt! Til tross for at det var veldig enkelt å lage og kun inneholdt tre ingredienser, smakte det knallgodt. Så absolutt ikke siste gang jeg tenker enkelt når det kommer til frokost. Anbefaler dere å prøve det samme!

4 Kommentarer

lifewithayla

02.12.2015 kl. 12:16
Så godt ut:)

Henriette Celin

02.12.2015 kl. 13:32
Å, så deilig! Liker også å spise lignende til frokost/lunsj ^^

fruenpaalandet.blogg.no

02.12.2015 kl. 13:46
Høres ut som en deilig frokost! Det enkle er ofte det beste ;)

spisogspar

02.12.2015 kl. 14:07
Så ut som en super start på dagen! :)

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits