LinnThereseDagsland -

Den perfekte julekjolen

  • 02.12.2015 kl. 15:30

Du kan se flere bilder av kjolen og/eller kjøpe den ved å klikke her

Denne nydelige kjolen her dumpet ned i postkassen min i går! Åh, tror dere jeg ble glad eller? En ting var at den så veldig fin ut på nettsiden til shein, men den var jo (om mulig) enda finere i virkeligheten. Jeg har skrevet om denne nettsiden før, så om det er noe du lurer på eller om du rett og slett bare vil vite hvordan du handler trygt og enkelt på nett - kan du lese det innlegget ved å klikke her.

Du kan se flere bilder av kjolen og/eller kjøpe den ved å klikke her

Denne kjolen passer perfekt nå som vi er kommet til desember og juletider, synes dere ikke? For det første er den rød! Julens farge. For det andre er stoffet laget av et sterkt materiale som likevel har stretch i seg. På den måten kan du hive innpå med ribbe, pinnekjøtt, poteter og stapper i alle farger og fasonger. Kjolen holder likevel magen inne! Jeg synes også snittet helt nederst (det ser du tydeligere i virkeligheten eller inne på nettsiden deres) i tillegg til utringningen er prikken over i-en. 

Den er kanskje liiitt liten i størrelsen, men ikke så liten at jeg ville gått en størrelse opp. Råder heller bare dere som ligger mellom to størrelser til å velge den største. For eksempel bruker jeg vanligvis mellom small og medium i kjoler, og denne har jeg derfor i medium. Om dere likevel skulle være i tvil er det detaljerte størrelsesguider inne på nettsiden hvor du kan se nøyaktig centimeter mål i de ulike størrelsene. 

Du kan se flere bilder av kjolen og/eller kjøpe den ved å klikke her

Leveringstiden er på cirka to uker, og ettersom det enda er noen uker igjen til både romjulen, julaften og nyttårsaften er dette et perfekt tidspunkt å klikke hjem denne kjolen. Den passer jo til det aller meste, for ikke å snakke om at den er like fin til juletider som midt i august. Rød er en farge som uansett aldri slår feil.

Du kan se flere bilder av kjolen og/eller kjøpe den ved å klikke her

//Kjolen er sponset av shein, men meningene mine er 100 % ærlige!

11 Kommentarer

storogblid

02.12.2015 kl. 15:38
Jeg kunne aldri gått med noe så utringet, men den så jo smashing ut på deg :)

Lisa Bergersen

02.12.2015 kl. 15:57
Den var utrolig fin, og du kledde den kjempegodt!

lifewithayla

02.12.2015 kl. 16:45
Du er så utrolig vakker:) elsker kjolen og bloggen din:))

Michael

02.12.2015 kl. 17:10
Rødt er alltid perfekt rundt juletider. Denne kledde du ubeskrivelig godt.

Storesøstertilsophia

02.12.2015 kl. 17:55
Denne kjolen var flott, og du kledde den meget godt :) <3 Jeg tror jeg har lyst på en slik kjole til jul, så jeg skal gå inn og få kjøpt den mest sannsynlig <3 <3

Søtmonsen :))

02.12.2015 kl. 17:58
Den kledde du veldig godt ^^ Ha en super dag videre :D

tvv

02.12.2015 kl. 19:39
Veldig vågal utringing ;) Tøft hihi jeg hadde aldri turt å gå med noe så stor åpning :) Sexy :)

Vilde

02.12.2015 kl. 23:25
Sexy kjole! Kommer du til å bruke den til julebord/fest eller familieselskap? Det hadde blitt litt for mye kløft for min kristne familie.. (ikke at jeg har puppene til det uansett)

Linn Therese Dagsland

02.12.2015 kl. 23:46
Vilde: Defintivt ikke i familieselskap :-) Kommer nok bare til å bruke den på fest! :-D

ida

03.12.2015 kl. 00:59
DØDSKUL kjole!

Tilde

06.12.2015 kl. 22:13
Dette var sinnsykt sexy bilder :)

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits