LinnThereseDagsland -

Slik gikk jeg ned 4,2 kilo på 9 dager!

  • 28.11.2015 kl. 16:00

Dette innlegget her har jeg kopiert fra min forrige blogg, og jeg publiserte det den 25.august. Når jeg ser tilbake på "før"bildene nå blir jeg sjokkert, haha. Ingen tvil om at det har skjedd noe siden august, og jeg er kjempe glad for at C9-kuren gav meg den kickstarten jeg trengte til å komme i gang igjen med både trening og et sunnere kosthold! Om du ikke leste innlegget mitt om hva C9 egentlig er vil jeg anbefale deg å gjøre det først. Det finner du her.


Nå er jeg kommet til den siste dagen på C9-kuren, og for å være hundre prosent ærlig med dere så har jeg gruet meg til denne dagen helt siden jeg startet. Hvorfor? Jo, fordi i dag skal jeg vise dere før- og etterbildene av kroppen min under denne kuren. For at resultatet skulle bli så rett som overhode mulig har jeg tatt bildene rett opp og ned, uten å holde inne noe eller stramme en eneste muskel. Med andre ord har jeg aldri vært så naken på bilder som jeg er i dette innlegget. Dette er kroppen min - rett opp og ned - uten poseringer som gjør meg en tjeneste, redigering av lys som også kan gjøre en stor forskjell, og ikke minst uten klær som ser slankene ut. Her har dere to bilder - et som er tatt forrige mandag, og et som er tatt i dag morges - begge er helt uredigerte og uten noe som helst stramming eller "holding inne". Jeg tror aldri jeg har vært så redd for tilbakemeldinger som det jeg er med dette innlegget. Jeg kjenner virkelig at jeg gruer meg til å publisere det. For å være ærlig er jeg faktisk mer skeptisk til å dele dette innlegget med dere, enn jeg var da jeg fortalte at jeg hadde angst. Hvor sykt er ikke det? Sier vel bare noe om hvor usikker det går an å være over egen kropp, og ikke minst hvor stort kroppspresset er i dag. Men shit au! Her har dere bildene:Siden oppstart av C9 for akkurat ni dager siden har jeg gått ned:

Kroppsvekt: 4,2 kilo

Bryst: - 5 cm

Arm: - 2,5 cm

Midje: - 5 cm

Hofte: - 3 cm

Lår: - 6,5 cm

Legger: - 0,5 cm

Med andre ord, alt i alt har jeg gått ned 4,2 kilo fordelt på 22,5 cm! Sinnsykt, ikke sant? Det er centimetrene jeg er mest overrasket over egentlig, det beviser jo bare at det faktisk vises på kroppen også. Jeg er strålende fornøyd! Krysser fingre og tær, ikke bare for at jeg skal klare å holde vekten slik den er nå, men at jeg skal klare å fortsette nedgangen enda litt til.Nå håper jeg at dere også ønsker å ta det steget og teste ut C9, og ikke minst at dere gjennomfører med glans og sitter igjen veldig fornøyde og stolt over kroppen deres! I en slik pakke får du med alle produktene du trenger (pluss at du har mer igjen av absolutt alle etter disse ni dagene), et målebånd og en brosjyre hvor det står detaljert skrevet hva du skal gjøre, hva du skal spise, forslag til treningsøkter, middagsretter, smoothier og mange andre gode tips. I tillegg gir jeg deg en gratis shaker som du kan blande proteinshaken i! Jeg kjører også alt helt til døren din dersom du bor på Haugalandet, uten ekstra kostnader! Eller så sender jeg i posten om du bor andre steder i landet.

Du kan kjøpe C9 med vaniljesmak her og med sjokoladesmak her! Send meg gjerne en mail på - ltd-forever@hotmail.com - om du ønsker å bestille eller vil ha mer informasjon!

13 Kommentarer

STINECHARITE

28.11.2015 kl. 16:11
Så flink du har vært :) Synes du skal være stolt over kroppen din! Ingen ting å være flau over på den kroppen.

Gina Angelica

28.11.2015 kl. 16:34
Wow!! Shit for en forandring, like nydelig uansett, men e utrolig godt å se du er fornøyd!! Skal lese mer om C9 virker ivertfall utrolig bra! ha en super dag, å ta gjerne en titt innom bloggen min ?

lifewithayla

28.11.2015 kl. 16:52
Så bra:))

Lisa Rørvik

28.11.2015 kl. 17:15
Wow du er så flink <3

MAIKEN LANGEMYHR

28.11.2015 kl. 17:52
Så utrolig bra jobbet!

Norwegian Cupcake

28.11.2015 kl. 18:17
Utrolig bra jobba! Heia deg! :-D

miamisweety

28.11.2015 kl. 18:26
Wow ! Du e go! Du ser kjempe bra ut! :D digge deg!

BalansElin

28.11.2015 kl. 19:08
Kjempeforandring! Takk for at du deler :-)

Vet du noen side der jeg kan se nøyaktig innhold i C9? Jeg har så mange allergier og intoleranser at jeg må vite helt nøyaktig.

Amanda Jonassen

28.11.2015 kl. 19:43
Nydelig

Linn Therese Dagsland

28.11.2015 kl. 19:52
BalansElin: Jeg skal sende deg en mail i morgen jeg, med nøyaktig innholdsfortegnelse :-D

Ida Johanson

28.11.2015 kl. 23:09
Herregud, utrolig kult å se så stor forskjell! Fin uanasett mener jeg da:)

Filippaa

29.11.2015 kl. 00:53
Så bra jobbet :D

Fin uansett, man trenger ikke å strebe etter å bli modell-figur. Når man vet per dags dato at alle liker mer kvinnelige former enn en "pinne" ;)

Camilla Sterner

29.11.2015 kl. 11:58
Shit! Så sykt bra!

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits