LinnThereseDagsland -

Årets største shoppingsdag!

  • 27.11.2015 kl. 14:09

I dag er det Black Friday, også kjent som årets største shoppingdag! Denne tradisjonen kommer fra USA, og har kun blitt stor her i landet de siste par årene. Dette er dagen hvor så og si alle butikker og nettbutikker kjører på med sinnsykt tilbuder, og i den forbindelse har jeg lyst til å dele mine favoritter fra dette ekstreme salget med dere. Klikk deg gjerne inn på plaggene for å se flere bilder og evt. om de har din størrelse. Alle disse er hentet fra min absolutte favoritt nettbutikk, nelly.com, som virkelig tar helt av med salg og tilbuder i dag. For å se alle plaggene som er en del av denne sinnsyke tradisjonen, Black Friday, klikker du her!

Bruk dagen i dag til å kjøpe både julekjolen og nyttårskjolen - ja, kanskje til og med de siste julegavene? Det er nå du har sjansen, for salgene som er i dag kommer ikke til å gjenta seg før til neste års black friday. Kjolen jeg har på meg over her kjøpte jeg for noen måneder siden, og er kjempe fornøyd. Den passer helt perfekt ettersom den har vakre snurringer helt øverst og er perfekt som "den lille sorte"! Helt normal i størrelsen er den også. Likte du den? Fortvil ikke, du kan kjøpe den du også (bare klikk på et av bildene over) - og i dag er den på tilbud!!


den blå kjolen finner du her - den gullfargede finner du her - den blå med paljetter finner du her - den sorte med åpen rygg og paljettarmer finner du her - den røde finner du her - den sorte med åpen rygg finner du her


toppen finner du her - den blå jeansen finner du her - de sorte skoene finner du her - skinnbuksen finner du her


nike tightsen finner du her - kari traa settet finner du her (finnes i alle fargene) -tightsen oppe til høyre finner du her - treningsjakken finner du her - adidastightsen finner du her - sportsbhen finner du her

Dersom du bruker koden BLACK20 når du skal betale får du 20 % rabatt på hele nelly!!

//innlegget inneholder annonselenker

8 Kommentarer

Marita Furdal

27.11.2015 kl. 14:18
åå du er så lekker i inntilsittende kjoler! :O

Marte Johannessen

27.11.2015 kl. 14:54
hvor har du kjøpt kjolen? har du link til den?

Linn Therese Dagsland

27.11.2015 kl. 15:01
ja, jeg la ved link på bildene i innlegget. det står det i teksten også :-) klikk på et av bildene med kjolen på, så kommer du direkte inn til hvor du kan kjøpe den :-)

lifewithayla

27.11.2015 kl. 15:04
Så nydelig du er:)

Lisa Rørvik

27.11.2015 kl. 15:09
Så mye fint, kjempe fine bilder av vaker deg <3

Henriette Celin

27.11.2015 kl. 16:04
Å, så genialt! er så mye fint på Nelly for tiden at det er VELDIG greit med litt prosent ;-P

birdbay

27.11.2015 kl. 16:05
Her var det mye lekkert:) Også så fin du var:) Ha en herlig fredag søte du:)

kindertryne

27.11.2015 kl. 22:44
døds fine bilder :) så fin du var i kjolen ^^

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits