LinnThereseDagsland -

Svært delikat, men likevel enkelt

  • 25.11.2015 kl. 12:34

Jeg tenkte jeg kunne tipse dere om en middag som er ekstremt enkel og lage, men som likevel ser utrolig delikat og avansert ut. Perfekt til en kjærestekveld dersom du vil imponere litt ekstra, eller hva med en middag til deg selv en dag du synes du fortjener det? Biff slår jo aldri feil! Uansett, dette er som sagt svært enkelt, og jeg tenkte derfor at jeg kunne vise dere hvordan jeg lagde denne retten.


Det du trenger (til en person):

Ei potet, en biff, ønsket mengde brokkoli, ei halv gulrot og piffi, salt og pepper til krydder. Du kan selvsagt doble mengden poteter eller grønnsaker om du ønsker det, men for meg var dette helt perfekt til en person.

Slik gjør du:

Start med å skjære opp poteten i skiver og krydre med salt og pepper på begge sider av hver eneste potetskive. Legg dem så i ei stekepanne med litt olje eller smør i bunnen, og la dem steke til de er brune og begynner å bli litt sprø.


 

I mens potetskivene steker skjærer du opp brokkoli som du lar koke en liten stund. Når brokkolien har kokt i cirka 5-10 minutter tar du dem ut av vannet og moser dem med en stavmikser. Da vil du få en potetstappe lignende konsistens på brokkolien.


Helt til slutt krydrer du biffen med piffi før du steker den. Den skal nemlig kun stekes i 2 minutter på hver side (noe jeg lærte på den harde måten, jeg stekte den nemlig som om det skulle vært en kyllingfilet... Haha, lite visste jeg om det. Den ble likevel veldig god, da). Plasser alt på fatet før du bruker en grønnsaksskreller til å raspe opp litt rå gulrot til å ha ved siden av. Dekorer fatet slik du vil, men gjør det gjerne på min måte også!

 

7 Kommentarer

Henriette Celin

25.11.2015 kl. 12:40
Dette så helt utsøkt ut! må prøves en dag :-D

Lisa Rørvik

25.11.2015 kl. 12:40
Dette så kjempe godt ut, takk for en fin oppskfrit :)

Maritato

25.11.2015 kl. 12:42
utrolig delikat! det så godt ut! :D

birdbay

25.11.2015 kl. 12:51
Det så deilig ut:) Så flink du er:)

Silje Moen

25.11.2015 kl. 13:12
dette så godt ut!

viktoriaevensen

25.11.2015 kl. 20:54
så godt det så ut! du er flink! :D

Lisa Bergersen

25.11.2015 kl. 23:57
Ser supergodt ut, bare synd jeg ikke spiser kjøtt.

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits