LinnThereseDagsland -

Stram opp kroppen din på 30 minutter!

  • 22.11.2015 kl. 20:00

Hvor mange ganger har du ikke tenkt at du er litt for slapp rundt magen, på lårene eller overarmene? Vel, nå slipper du å bekymre deg over hvordan du kan løse dette problemet. Jeg selger nemlig en krem med navn Aloe Body Toner, av forever living. Dette er en krem som kan hjelpe deg med å stramme opp huden i løpet av en halvtime. Hvordan den brukes har jeg forklart lenger nede i innlegget.

Jeg har snart brukt opp ei hel tube, med andre ord er denne veldig populær her hjemme hos meg. Den dufter deilig av kanel også - en liten fun fact; en kveld mens jeg satt med dette virvlet rundt meg kom lillesøster opp og lurte på om jeg spiste grøt ettersom hele overetasjen luktet kanel, haha. Men altså denne fungerer virkelig, i hvertfall på meg. Jeg ser merkbare forskjeller etter en behandling på 30 minutter, og prøvde derfor å dokumentere det for dere i går, ved å ta bilder før og etter. Så bildene under her er av meg, det til venstre er tatt før og det til høyre er tatt etter. Du ser det kanskje ikke å godt på bildet, men jeg kan legge til at jeg også målte omkretsen rundt midjen min. På bildet til høyre er jeg hele 3,5 centimeter smalere - og dette på bare 30 minutter! Nesten for godt til å være sant... men bare nesten ;-)


Du legger kanskje også merke til at jeg er mye rødere på bildet til høyre? Vel, det er fordi kremen varmer ekstremt mens den ligger og virker under plastfolien, men det er så absolutt ikke farlig eller ubehagelig. Bare en deilig, varmende følelse.

Så, hvordan fungerer dette her? Vel, det er ganske enkelt. Det eneste du trenger er en rull med plastfolie og denne tuben med aloe body toner. Du smører enkelt og greit denne kremen på området du ønsker å stramme opp (enten overarmer, lår eller mage) og så surrer du plastfolie rundt. La folien være på i cirka en halvtime, og i løpet av denne tiden bør du sitte i ro og slappe helt av. Jeg pleier å sette meg godt til rette i sengen med masse dyner og puter for å se på en episode med favorittserien min, mens kremen jobber. Du kommer til å kjenne at den varmer, men det er ikke farlig.

Når det er gått tretti minutter tar du av plastfolien og smører så resten av kremen ut som en fuktighetskrem. Denne kremen er laget av aloe vera og en spesielt utvalgt blanding av urter, noe som gjør at den ikke bare virker under behandlignen, men at den også holder på fuktigheten slik at huden blir mer smidig i ettertid.

Spør meg gjerne i kommentarfeltet eller på ltd-forever@hotmail.com dersom du har noen spørsmål. Ellers finner du produktet, muligheten til å kjøpe det og mer informasjon om det her. Ønsker dere en ellers fin søndag!

14 Kommentarer

Lisa Rørvik

22.11.2015 kl. 20:19
For et supert tips :)

Norges Nettkrigere

22.11.2015 kl. 21:10
Fungerer bare på jenter eller er det noe for menn også? :p :-D

Linn Therese Dagsland

22.11.2015 kl. 21:13
Norges Nettkrigere: Det fungerer like bra på menn som kvinner! :-D

Norges Nettkrigere

22.11.2015 kl. 21:14
Da skal jeg vurdere å kjøpe den ;-)

22.11.2015 kl. 21:17
Pris?

Linn Therese Dagsland

22.11.2015 kl. 21:22
Anonym: Jeg har ikke lov til å oppgi pris her, men dersom du sender meg en mail på ltd-forever@hotmail.com eller klikker på linken til nettbutikken min, finner du prisen :-)

christineronja

22.11.2015 kl. 23:13
Har tenkt på å prøve den, får gjøre det etter jul ;) og fine bilder som viser bra, Man ser jo at det er forandriger. og da får man lyst til å teste selv. ha en god søndagskveld

Mari Brennhovd

23.11.2015 kl. 09:10
hørtes veldig interessant ut! må prøves :)

kindertryne

23.11.2015 kl. 19:58
elsker forever living produktene :)

dette skal prøves ut ^^

Aleksandra

02.12.2015 kl. 19:43
Men jeg lurer litt på en ting. Hvis du på 30 minutter med denne kremen klarte å bli 3,5 cm smalere, vil man da bli superflott og tynn på 1-2 uker hvis man bruker det et par ganger i uka? Disse cm må jo da komme tilbake regner jeg med?

Linn Therese Dagsland

02.12.2015 kl. 19:47
Aleksandra: Det kremen gjør er at den trekker til seg det overflødige vannet, slik at huden strammer seg mer opp. Så, ja, noen av centimetrene kan selvsagt komme tilbake. Men dersom du bruker denne jevnlig over en liten periode vil til slutt huden holde seg stram og fin over tid :-)

Aleksandra

02.12.2015 kl. 20:00
Okei! Tusen takk for et godt svar :) Skal lese litt mer om produktet kanskje jeg ender med å kjøpe det :)

Linn Therese Dagsland

02.12.2015 kl. 20:09
Aleksandra: Bare hyggelig! Du må gjerne spør om det er noe mer du lurer på også :-)

Charlotte Hagen Edvardsen

08.05.2016 kl. 09:58
Man skal jo sitte med kremen og plastikken i en 1 time da :)

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits