LinnThereseDagsland -

En fantastisk gladnyhet!

  • 08.12.2015 kl. 19:08

For noen uker siden fikk jeg en gledelig nyhet! En av mine beste kunder, min kjære mormor, var hos legen for å ta sin måndentlige sjekk. Hun sliter daglig med både leddgikt, psoriasis og betennelse i blodomløpet, og for tre måneder siden kjøpte hun sin første dunk med aloe vera gel av meg. Dette er vår absolutte storselger, og ved å ta 1-3 shoter av denne til dagen rengjør den i tarmtottene dine, og skylder ut slagg og avfallsstoffer. På den måten vil kroppen din mye lettere ta opp vitaminer og mineraler, noe som igjen fører til blant annet finere hår og hud i tillegg til at kroppen din generelt fungere bedre. Og i mormors tilfelle, gjør sykdommene lettere å takle.

Da hun gikk til legen for noen uker siden for å vite resultatene av de siste blodprøvene fikk hun en stor tommel opp sammen med beskjeden om at prøvene hennes ikke hadde vært så gode på FEM år. Fem år dere! Blodverdiene var bedre på alle områder, og dette hendte helt plutselig etter at hun begynte å drikke en shot aloe vera gel daglig. Ikke kom her og fortell meg at det er en tilfeldighet? ;-)

Jeg er så ekstremt glad for at jeg kan bidra til å hjelpe mormor med å bli bedre, og deler derfor denne glad-nyheten med dere. I håp om at flere der ute velger å hive seg på og ta en shot med aloe vera gel til dagen. Sett den i kjøleskapet og ta en munn når du skal finne deg frokost - en liten forskjell i rutinene, men en stor forskjell for kroppen din. Ønsker du å vite mer kan du sende meg en mail på ltd-forever@hotmail.com eller legge igjen en kommentar i dette innlegget. Ellers finner du mer informasjon om produktet pluss muligheten til å kjøpe det her (dersom du ønsker en med smak finner du den med tranebær og eple her, og mormors favoritt med ferskensmak her).

Del gjerne innlegget på facebook! Hvem vet, kanskje du kan hjelpe noen av dine venner.

1 Kommentar

mairho

08.12.2015 kl. 22:30
Denne har hjulpet oldemoren min med leddene hennes! Og flere jeg kjenner som har problemer med magen :-) Den er superbra!

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits