LinnThereseDagsland -

Denne optiske illusjonen kan forandre synet ditt i opptil TRE måneder

  • 24.11.2015 kl. 16:07

Dette «trikset» gjør sort og hvitt til grønt og rødt.

Jeg kom over denne artikkelen her en dagen, og syntes det var så facinerende at jeg ønsker å dele det med dere! Jeg har selv ikke turt å prøvde det ut, men de sier at det faktisk fungerer. Så, prøv gjerne selv og legg igjen en kommentar om det fungerer eller ikke. Men hør på hva han sier i videoen, jobber du med tekst og video fraråder han deg å prøve det ut. Jeg er usikker på om jeg tror på det eller ikke, men tørr faktisk ikke å prøve selv. Så jeg deler det bare med dere jeg, så kan de som vil prøve det ut!

 Denne videoen er faktisk sett over 3,3 millioner ganger på youtube!

I videoen over her forklarer Tom Scott om hvordan illusjonen fungerer. Om du ikke forsto det eller bare ønsker å lese det på norsk tenkte jeg at jeg kunne oppsummere raskt for dere.

Først skal man se på et bilde med verikale og horisontale linjer i sort og hvitt for å bekrefte at man faktisk ser sort og hvitt.Deretter skal man se på et annet bilde med røde og sorte horisontale linjer og et bilde med grønne og sorte vertikale linjer.

Veksle mellom å se på ulike linjene og sentrum av bildene. Dette skal man gjøre i opptil tre minutter.

Så skifter du blikket umiddelbart mot bildet med de hvite og sorte linjene igjen. 

Nå vil de horisonale linjene få en mer grønnaktig farge, mens de vertikale linjene vil være mer rosaaktige. Denne fargeendringen kan vare opptil 3,5 måneder. Effekten vil være tydeligere jo lenger du stirret på bildene med de røde og grønne linjene.

Fortell meg gjerne om det fungerer eller ikke, i kommentarfeltet! Og del gjerne videre på facebook.

2 Kommentarer

Maritato

24.11.2015 kl. 16:57
skummelt... hehe.. tør ikke prøve.. selv om jeg vet det ikke kan fungere på meg som ikke har samsyn :P kanskje jeg burde prøve for å bekrefte at man må ha samsyn for at det skal fungere :P

birdbay

24.11.2015 kl. 18:22
Det tør ikke jeg:) Du får gjøre det først:) hehe...

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits