LinnThereseDagsland -

Mine fem mest leste innlegg i november

  • 01.12.2015 kl. 17:36

Nå som vi er kommer til starten av desember er det på tide å gjenta forrige måneds suksess med en liten oppsummering av hvilke innlegg som var mest lest i løpet av november. Disse innleggene er veldig kjekke for meg å skrive ettersom jeg får en grei oversikt over hva dere liker best, og på samme tid kan det være gøy for dere dersom dere kanskje har gått glipp av noe spennende. Så, her får dere novembers fem mest leste innlegg.


Vi er blitt foreldre!

Det desidert aller mest leste innlegget forrige måned ble dette hvor jeg forteller dere om at kjæresten og jeg har blitt foreldre til verdens søteste lille dverghamster. Turbo har nå bodd hos oss i litt over ei uke, og vi er enda stolte foreldre til den lille tassen, hihi.Overlykkelig over verdens beste gave!

I innlegget som kom på andre plass fortalte jeg dere hva jeg fikk av mamma og pappa til 20 årsdagen min - strikkhopp! Noe jeg har hatt lyst til å oppleve så lenge jeg kan huske, og i mai til neste år får jeg endelig oppleve det. Wæ, sommerfugler i magen!


 Jeg klarte det alene!

Jeg klarte for første gang å gå til legen alene, noe jeg ble kjempe stolt over. Derfor skrev jeg dette innlegget, som resulterte i å bli det tredje mest leste forrige måned. I ettertid har jeg faktisk både fått skryt av legen, familie og dere lesere - slikt gjør meg så glad! Tusen takk.


 

Ja, jeg er avhengig!

I det fjerde mest leste innlegget forrige måned fortalte jeg dere om min avhengighet til nesespray, i tillegg til at jeg bestemte meg for at jeg skulle slutte etter at jeg delte innlegget. Vel, jeg kan gledelig fortelle dere at jeg klarte det! Jeg er enda småtett, men den helt pottetette følelsen har heldigvis gitt seg. Nå er det bare et spørsmål om tid før jeg er helt fin igjen.


 

Stram opp kroppen din på 30 minutter!

Det femte og siste innlegget på denne listen handlet om hvordan man bruker Aloe Body Toner, og hva det egentlig er. Har du ikke lest innlegget anbefaler jeg deg å gjøre det med det samme.

2 Kommentarer

birdbay

01.12.2015 kl. 17:44
Flotte innlegg, har lest de alle sammen:) Ha en fortsatt fin kveld:)

lifewithayla

01.12.2015 kl. 17:54
Fine innlegg :))jeg har lest alle sammen:)) du er flink:))

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits