LinnThereseDagsland -

Slik handler du trygt på nett - fra Asia

  • 12.11.2015 kl. 11:15

Det er ingen tvil om at jeg har handlet veldig mye klær på nettet. Faktisk så foretrekker jeg det fremfor å gå i butikkene og kikke. Likevel forstår jeg at det kan være både skummelt og vanskelig for mange av dere å kjøpe klær og annet over internett. Derfor tenkte jeg at jeg skulle lage en liten guide til hvordan du garantert blir fornøyd både med service og klærne selv. Jeg kommer til å ta utgangspunkt i shein.com ettersom dette er ei av mine favorittnettbutikker. Den absolutte favoritten må nok være nelly, men ettersom de sender fra Norden og veldig mange andre har skrevet om dem fra før tenkte jeg å heller ta denne andre. 

I innlegget kommer jeg til å legge ved et lite utvalg av klær jeg gjerne kunne klikket hjem. Jeg har valgt ut hovedsaklig vinterklær, men det finnes så mye mer enn det - så bare ta en titt her for å se alle klærne de har.Den grå genseren finner du her // den hvite buksen her // den blå vinterjakken finner du her // og den grå jumpsuiten her

Shein.com er ei helt trygg nettside som har sendt ut klær siden 2008. Lokalene ligger i Asia, noe som gjør det litt komplisert og kanskje du med engang tenker at "nei, dette blir for skummelt"? Vel, fortvil ikke! Følger du disse punktene under her, garanterer jeg deg at du vil være fornøyd.

Klærne i seg selv... Det er et ekstremt stort utvalg på shein, og uansett hvor enestående eller crazy stil du har, så finnes det noe for alle. Det er plagg som er helt basic og andre som er så unike og flotte at du kan være helt sikker på at du er den eneste på festen, skolen eller byen med dette plagget. Når du klikker deg inn på et plagg som du synes er fint må du gjerne bla nedover for å se om andre som har kjøpt det tidligere har lagt ut bilde av plagget sitt. Dette er nemlig veldig vanlig på denne nettsiden, og ekstremt hjelpsomt ettersom du kan se hvordan plagget ser ut på vanlige mennesker også, og ikke bare på modeller - slik det er på alle andre nettsider.


Den grå genseren til venstre finner du her // den røde finner du her // den andre grå her // og den blå her

Størrelsene er litt annerledes enn de norske ettersom de kommer fra en annen verdensdel. Mange har gått på en smell her ved å bestille klær i sin normale størrelse - og mange ganger kan faktisk det stemme også, men ikke alltid. Derfor er det én ting du kan gjøre for å unngå dette. Finn et målebånd og mål midjen din (der du er smalest rundt magen), over brystet og lengden fra den ene skulderen til den andre. Gjør du dette kan du være helt sikker på at du bestiller riktig størrelse ettersom shein alltid merker klærne sine med mål i de forskjellige størrelsene. Mange av klærne er også i "onesize" noe som betyr at det kun finnes én størrelse av dette plagget - men igjen, se på målene. De står der alltid! Passer de med målene du har tatt på deg selv? Ja, da passer plagget garantert! Enkelere blir det faktisk ikke.

 

Den hvite cardiganen finner du her // den grønne toppen her // den hvite genseren her // og den lilla toppen her

Frakten koster nesten ingenting, om ikke jeg husker feil var det ikke mer enn en femtilapp, men den eksakte summen kommer opp i det du velger å klikke deg videre til kassen. Da får du klærne dine i løpet av cirka 10 virkedager. Det vil si 10 arbeidsdager - altså cirka to uker. Ikke galt i det hele tatt med tanke på at de sender fra Asia! Men du kan likevel velge å betale en hundrelapp ekstra i frakt for å få klærne dine i løpet av ei uke. Denne metoden har jeg aldri prøvd selv, men har hørt av andre at den skal fungere!

Den grå jakken finner du her // den røde her // den andre grå her // og den siste røde her

Ellers skjer betaling enten via vanlig bankkort (du kan forresten kjøpe selvom du er under 18 år, men du må ha fylt 15! Dette testet jeg nemlig ut selv da jeg var 16-17) eller så kan du benytte deg av PayPal, som er det absolutt tryggeste alternativet. Oppretter du deg en bruker der så sparer du deg for mye bekymringer. Selv har jeg aldri brukt det og har likevel alltid mottat klærne mine, men om du er bekymret ville jeg anbefalt deg å gjøre det.Skoene til venstre finner du her // de i midten finner du her // og de helt til høyre finner du her

Er det noe annet du lurer på? Gjerne spør i kommentarfeltet så skal jeg svare dere på det dere måtte lure på!

2 Kommentarer

Storesøstertilsophia

12.11.2015 kl. 11:21
Dette høres veldig trygt ut, jeg har alltid vært litt skeptisk til og handle på nettet og oppgi så mye informasjon. Men denne nettsiden skal jeg ta en kikk på! <3 Jeg er slik som deg når det kommer til å shopping, det er så mye lettere og heller sitte hjemme og bestille klær og diverse på nettet. Jeg syns ofte det kan bli et mas å gå i butikkene og kikke på den måten! Ønsker deg en mega fin torsdag :D

Linn Therese Dagsland

12.11.2015 kl. 11:24
storesøstertilsophia: På denne nettsiden er det ihvertfall helt trygt å oppgi informasjon. :-)

Ja, ikke sant! lykke til og håper du finner deg noe fint, snuppa!

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits