LinnThereseDagsland -

Angsten som har blitt en del av min hverdag

  • 18.11.2015 kl. 20:05

Vel, ettersom jeg nå har flyttet bloggen men dessverre ikke fikk de gamle innleggene mine over (enda), er det kanskje på tide å publisere det innlegget som ble mest lest. Det fikk faktisk mer enn tre ganger så mange visninger, kommentarer og delinger som noen av de andre innleggene. Jeg la ut denne videoen i begynnelsen av mars i 2014, og siden den tid er den sett av over 9000 mennesker! Det er helt sinnsykt, og jeg hadde aldri i min villeste fantasi sett for meg at den kom til å bli sett av så mange. Jeg håper bare at den har vært til hjelp for noen av dere.

Uansett, videoen handler om min historie. Hva det var som utløste angsten i mitt tilfelle, hva som hendte i ettertid og hvordan jeg har taklet det. Enkelt og greit min historie om angsten som ble en del av min hverdag.

 

Ellers kan jeg dele med dere at jeg faktisk så igjennom denne videoen for aller første gang siden jeg lagde den, i dag. Nå nettopp. Og jeg begynte å gråte. Jeg har aldri turd å se gjennom den ettersom det vekker så mange vonde følelser og minner å høre meg selv fortelle om dette. Det var vondt nok å fortelle det når det ble spilt inn, så jeg har liksom bare latt det ligge siden den tid. Jeg redigerte videoen raskt og la på litt musikk i bakgrunnen (som jeg merket at var litt for høy enkelte steder i filmen, men som sagt så jeg aldri gjennom den for å sjekke at alt var bra) før jeg publiserte den. Det var som sagt både merkelig og vondt å høre meg selv fortelle om alt dette - men også litt godt. Fordi jeg føler at jeg er på en bedre plass i livet nå. Eller, jeg vet at jeg er det! Man vil alltid møte på hindringer og ting som gjør livet vanskelig, men man vil også kunne renne i nedoverbakkene og skli gjennom enkelte perioder. Og slik har jeg det nå. Jeg sklir!

Jeg håper denne videoen kan hjelpe deg eller noen du kjenner! Del den derfor gjerne videre på facebook.

21 Kommentarer

Tone :)

18.11.2015 kl. 20:17
Varm klem til deg :)

Jeanette Amundsen

18.11.2015 kl. 20:23
Åh, så rørende og trist film! <3 :( Skikkelig sterkt å høre at du selv forteller om angsten din! jeg føler skikkelig med deg, og ønsker deg alt godt fine du! <3 <3

Stor klem fra Jea :)

Storesøstertilsophia

18.11.2015 kl. 20:33
Jeg vil sende en god og varm klem til deg <3 <3 Sliter nøyaktig med det samme <3 Veldig fin film!

Søtmonsen :))

18.11.2015 kl. 20:33
Ønsker deg alt godt! <3 Ha en super kveld videre <3 :)

mammasjenter

18.11.2015 kl. 20:38
Så rørende historie og tøft at deg å dele dette for mange. Jeg har også slitt med dette siden barneskolen, men ungdomsskolen var aller værst. Sliter fortsatt, og skole og arbeidsliv trigget mine punkter. Håper du kommer deg opp fortere enn meg. Lykke til kjære deg ;)

rcfrue

18.11.2015 kl. 20:45
mange varme klemmer og tanker sendes din vei. var vondt å se filmen, å høre hva du har gått igjennom,. men du er sterk, som har kommet deg igjennom alt sammen å fortsatt er her idag, som den du er! Bare av å lese bloggen din merker jeg at du er en ordentlig god person, en person man kan stole på å prate med om alt. Jeg syns det er virkelig tøft gjort av deg å fortelle din historie. Det kan hjelpe mange som sitter i samme situasjon ! <3

Helena

18.11.2015 kl. 21:05
For en utrolig rørende og sterk historie. Tårer i øynene hos meg hvertfall! Du er utrolig flink til å fortelle historien din, og jeg er veldig glad for at det har blitt bedre nå. Du fortjener virkelig det etter alt du har vært gjennom! Sender en stor klem<3

Martine

18.11.2015 kl. 21:28
Utrolig trist og rørende historie. Dette fikk tårer i mine øyne og jeg skulle ønske jeg kunne gitt den en skikkelig god klem. Det er utrolig hvor mye man må måtte gå igjennom årene. Ungdomstiden og de forferdelige jentene. Har ikke mange gode minner selv. Men, du har blitt en flott og sterk jente, og jeg vet du vil klare å komme dit du vil. Man vil aldri glemme slike vonde minner, men de kan gjemmes litt bak andre minner, og det er disse minnene du skal ta vare på. De ny og de gode, som gjør at de gamle blir mer og mer fjerne. Du klarer det! Det vet jeg!

hailey-michaela

18.11.2015 kl. 21:39
Veldig rørende historie.

Jeg fårstår deg så godt, har aldri blitt mobbet, men eg har sosial angst og tilbringer ikkje mye tid i klasserommet. Husk alltid at du er ei fin og sterk jente, dette klarer du.

Stor Klem ♥

Infinity Times Infinity

18.11.2015 kl. 21:54
<3

lifewithayla

18.11.2015 kl. 22:42
Sitter med tårer i øynene nå. Kjenner meg mye igjenn. Du er en tøff jente som vil komme utrolig langt<3

EliseCecilie

19.11.2015 kl. 00:12
Jeg synes du er utrolig tøff som er så åpen om hva som har skjedd, og hva du synes er vanskelig. Har en venninne som tidligere slet med angst, og hun turte knapt å gå til postkassen for å hente post, i frykt for å møte på noen. Jeg har ingen som helst kunnskap for å kunne skjønne hva du går gjennom, men jeg har forståelse for at det er tøft, og jeg håper virkelig det vil bli bedre for deg etter hvert. Veldig bra å lese at du nå er inne i en veldig bra periode, og håper den kommer til å vare.

En ting i det du forteller om som jeg kjenner meg igjen i er dette med å ikke ta kontakt med noen, holde seg for seg selv og prøve å gli inn/være usynlig. Jeg er faktisk litt sånn på skolen nå selv. Jeg møter opp, er på de forelesningene jeg skal, og så drar jeg hjem igjen for å jobbe hjemme. Er ikke med på noe særlig av det som skjer, og kan nok ikke si at jeg har noe særlig med venner på skolen. Det jeg synes kan være litt vanskelig er at jeg er en del eldre, og er på et annet sted i livet enn de jeg studerer sammen med. Mens jeg har familie, og små barn, er de ferdige på videregående, og kanskje flyttet fra hjemme for første gang. Føler rett og slett at jeg ikke passer inn :/

fitnessbeautyfashion

19.11.2015 kl. 12:58
Kjenner meg igjen selv :) Husk at du er sterk og en kjempe god jente! <3

Håper du får en fantastisk torsdag, og det er veldig modig å dele et så sårt tema!

Mathilde C. Bjørnseth

19.11.2015 kl. 20:56
Denne videoen traff meg midt i hjertet. Jeg er nesten på gråten. Jeg har alltid hatt et stort problem med å holde tårene inne når andre har det vondt. Det er så utrolig tøft gjort av deg å dele hele historien din. Det står det respekt av!

Jeg håper virkelig du har det bedre nå. I den tiden jeg har lest bloggen din gir du utrykk for å være en sprudlende glad jente som jeg gjerne skulle likt å kjenne. Stå på videre <3

Ida

28.11.2015 kl. 12:52
Så fin video! Kjenner meg helt igjen da jeg sliter med akkuratt det samme. Var nesten som å høre min egen historie! Angst er virkelig ikke kult og jeg sliter også mye enda. Angsten min har ødelagt så mye og jeg har enda ikke fullført et eneste år på videregående.. og jeg skulle egentlig vært helt ferdig med skolen dette året. Det er ganske kjipt å se vennene bli ferdige og nå gå på universiteter osv, mens du sitter igjen og føler du ikke mestrer noen ting. Men jeg gir ikke opp da. Jeg tror og vet at ting ordner seg til slutt:-) Håper du har det fint og at ting blir bedre for deg også <3

Marianne

27.03.2016 kl. 17:17
Kjære Linn Therese <3 Så utrolig tøft av deg og stå frem å fortelle om din angst <3 Synes du har en kjempefin blogg og sender deg mange varme tanker <3 Klem til deg også <3

Benedikte

11.04.2016 kl. 23:15
æh, herregud, tårene mine renner. Jeg har selv blitt mobbet siden ca 5 klasse, og siden da har jeg havna på psykiatrisk 2 ganger, med diverse teite diagnoser (blant annet sosial angst). Så jeg kjenner godt til hva det innebærer, men selvfølgelig så er det forskjellig fra person til person.

Men du.. et spørsmål, hvordan klarer du å være så positiv som du fremstår via bloggen, når du sliter med det sosial angst? Jeg har som "vane" å ta sorgene på forskudd og tenke negativt om mye, da spesielt meg selv. Fordi jeg ofte føler meg alene.

Sterkt å stå frem med dette! <3 Kjenner også til følelsen av redsel for å møte/være med jentevenner på min egen alder.. Men pleier å hoppe inni situasjoner som innebærer det. Jeg er veeeldig lite sosial fortsatt. Sykt hvor lenge man skal slite, når det først begynner. Det begynte i 2005.. nå er det gått 11 år.

Linn Therese Dagsland

11.04.2016 kl. 23:32
Benedikte: Huff, så trist å lese hvordan du har hatt og har det... Masse gode, varme tanker til deg <3

Over til spørsmålet ditt: Det er absolutt ikke noe lett for meg å være positiv heller, men jeg har funnet det som min redning. Om du skjønner hva jeg mener? Jeg føler meg mye bedre når jeg klarer å fokusere på det positive. Det er ikke alltid jeg klarer å se ting fra den positive siden for min egen del, egentlig så skjer det ganske sjeldent - men det er da viktigheten med bloggen kommer inn. Da fokuserer jeg på at jeg må være positiv for dere - jeg må spre positivitet ut til dere, og det igjen hjelper meg selv til å tenke positivt.

Håper du skjønte hva jeg mente <3

Helt sant at det tar tid med sykdommer man ikke ser utenfra, men jeg må si meg meget stolt over deg som klarer å hoppe inn i situasjoner selv om du synes det er vanskelig! <3 Tommel opp for det! Jeg heier på deg, jeg. <3

Benedikte

15.04.2016 kl. 12:05
Takk! <3 (Uff, følte det virka som om jeg vridde det om til å handle om meg nå, ehe..)

Det virker også, å være positiv her på bloggen! Du stiller deg selv i et godt lys og det smitter jo over. Det heter jo fake it till you make it, og den har jeg god tro på :) Skal jobbe litt mer med det fremmover.

Takktakk :) Jeg er så sta, at jeg nekter å si nei til ting selv om jeg alltid blir dårlig når jeg er på kino feks.

<3 <3 Og ja, jeg skjønte godt hva du mente. Det er rett tankegang, for jeg har kommet over mange blogger som KUN skriver negativt. Det er jo ikke så gøy å lese..

Celine Aurora

25.01.2017 kl. 23:10
Så sterk du er! Sliter en god del selv... kan du lese bloggen min å gi meg tilbakemelding? <3 http://angeluscustos.blogg.no

Rikke

24.07.2017 kl. 23:20
fytti katta, du er sterk. jeg fikk nå et flash back til de årene jeg selv gikk på skolen og hadde det akuratt som deg, men på meg stoppet det ikke med ord og blikk, det ble også fysisk, jeg blir enda dårig av bare tanken på de årene.

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits