LinnThereseDagsland -

DIY: marmorbord

  • 10.11.2015 kl. 11:00

 


 

 

Bordet jeg har stående på rommet mitt har jeg hatt ganske lenge nå, og helt fra dagen jeg fikk det har det vært et kakk i bordplaten. Dette har jeg skjult ved å ha en duk, ei skål eller andre pyntegjenstander stående over den lille skaden. Det har jeg i midlertid begynt å bli litt lei av den siste tiden. Det er deilig å plassere ting der jeg vil de skal stå, istedenfor akkurat der de må stå for at kakket ikke skal vise. Derfor har jeg tenkt mer og mer på hvordan jeg skal løse dette problemet, og endelig har jeg kommet frem til en løsning! Under her får dere en steg for steg beskrivelse av hvordan jeg forvandlet det gamle bordet mitt (med en skade i) til et fint bord i marmor som jeg nå kommer til å elske i mange, mange år til.Det du trenger til dette prosjektet er kun: ei saks, en rull med dekoreringsteip i marmor (eller et annet mønster eller farge om du ønsker det) jeg kjøpte min på trendhuset til 69 kroner, noe hardt å skrape vekk luftbobler med og selvsagt et bord.♥ Begynn med å vaske bordet grundig, og pass på at du får vekk absolutt all skitt ettersom dette legger seg som små "kuler" under teipen, og det da ser veldig unaturlig ut. Tørk så over bordet med ei tørr fille.

♥ Mål opp omtrent hvor mye du trenger til bordplaten oppå bordet, beregn litt ekstra, og klipp av. Det er enklere å feste teipen når du slipper å ha hele rullende hengende i andre enden. Begynn i ett hjørne, og jobb deg sakte men sikkert lenger og lenger innover bordet. Jeg gjorde det skrått, slik at jeg avsluttet med hjørnet diagonalt over bordet. Du trenger selvsagt ikke gjøre det sånn, prøv deg frem så finner du fort ut av hva du synes er enklest! Pass på å skrape vekk luftboblene underveis.

♥ Når du har festet teipen på oversiden av hele platen finklipper du på hver av sidene slik at det ikke er noe som stikker utforbi bordplaten.

♥ Gjør det samme med kortsidene også, og så er du ferdig! Enklere enn det blir det ikke.// Innlegget er hentet fra min forrige blogg - linntheresedagsland.no

9 Kommentarer

Henriette Celin

10.11.2015 kl. 11:29
Å, så smart! og det ble og utrolig pent :-D

Mittfamilieliv

10.11.2015 kl. 11:37
Så utrolig smart og kreativt! Er ikke så glad i stuebordet vårt, så kanskje jeg skal stjele ideen? :)

Carrro

10.11.2015 kl. 11:41
Takk for at du la ut dette innlegget! Dette må jeg absolutt prøve 😃 Så fint og kult det ble!

atlelundhaug

10.11.2015 kl. 12:03
Lurt det. Gjennbruk i praksis 😉

Lilli

10.11.2015 kl. 13:54
Stilig! :)

katrine

10.11.2015 kl. 15:50
Så utrolig fint det ble . Flink du er :)

ida

11.11.2015 kl. 00:27
Så smart, jeg vil også ha marmorbord :P

baksolen

11.11.2015 kl. 13:49
Hvor er sofaen fra? :)

Linn Therese Dagsland

11.11.2015 kl. 13:57
baksolen: Om ikke jeg husker helt feil så tror jeg at jeg kjøpte den på bonus! :-)

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits