LinnThereseDagsland -

Tre feminine høstantrekk

  • 03.11.2015 kl. 11:30

Nå som høsten virkelig er kommet for fullt er det på tide å pakke vekk sommerklærne, og kanskje til og med fylle på garderoben med noen nye høstplagg. Selv har i hvertfall jeg noen klær fra i fjor høst som er både utslitte, stygge og rett og slett noe jeg ikke kunne gått med i år - og jeg har derfor allerede vært på min obligatoriske høstshoppingsrunde. Om du ikke har rukket å gjøre det samme enda tenkte jeg at jeg kunne hjelpe deg litt på vei. Jeg har nemlig plukket ut mine favorittplagg fra nelly akkurat nå, og satt sammen tre feminine og flotte høstantrekk. Håper det kan være til inspirasjon om du er på jakt etter flotte plagg som er ideelle nå som høsten er her!

kjole her - lue her - solbriller her - sko her - kåpe her

Er ikke dette antrekket bare super feminint og vakkert? Perfekt på dager hvor man vil se litt ekstra fin ut, uten å være overpyntet. De høye støvlettene gjør at dette antrekket fint kan brukes som det er på litt varmere høstdager, mens man enkelt bare kan dra på seg en sort, tykk strømpebukse når temperaturen synker enda litt til. Ellers elsker jeg kjolen og mønsteret på den. For ikke å snakke om kåpen som får antrekket til å se mye mer gjennomført ut. Er det noe jeg elsker så er det slike lange, feminine kåper i varme farger. Elsker det!


 

bukse her - sko her - topp her - jakke her - veske her

Okei, hvor kul er ikke den jakka der!? Skulle jeg klikket hjem ett, bare ett, av alle plaggene i dette innlegget så hadde det uten tvil blitt den jakken, for herlighet så sinnsykt kul den er. Ikke bare ser den utrolig bra ut, men jeg kan bare forestille meg hvor varm og deilig det må kjennes med så mye (uekte) pels rundt halsen! Ellers elsker jeg fargen på toppen - ingenting passer bedre til høsten enn varme farger. Buksen er også en storfavoritt. Den har jeg faktisk i klesskapet mitt selv, og bruker den titt og ofte. Ei bukse med god stretch som sitter som den skal, og ikke falmer i vask slik sorte bukser ofte gjør.
Cardigan her - jeans her - skjorte her - sko her - klokke her

Det siste antrekket her synes jeg ser så flott og sofistikert ut. Kombinasjonen av de høy hælte skoene og den feminine og enkle skjorten gjør hele antrekket så ufattelig vakkert. Dette er et antrekk som kan brukes til alt ettersom det verken er overpyntet eller for lite pyntet. Med andre ord et veldig trygt antrekk som jeg vil anbefale deg å bruke om du er usikker på klesskoden på et arrangement, en date eller et møte. Ellers elsker jeg klokken, så enkel og vakker! For ikke å snakke om buksen, den tror jeg nesten at jeg er nødt til å klikke hjem selv også. Men ikke før neste lønning, nå skal jeg spare!


  

Så, nå er jeg spent! Likte du noen av antrekkene? Eventuelt, hvilket likte du best?

 

7 Kommentarer

Sofie Caroline Nilsen

03.11.2015 kl. 11:43
Så mye fint :D

Henriette Rosland

03.11.2015 kl. 12:06
Det nederste antrekket var gal kult! Love it!

Kjempe fin blogg! <3

Henriette Celin

03.11.2015 kl. 13:39
Så fine antrekk! likte dem alle sammen veldig godt <3

fruklemetsen

03.11.2015 kl. 13:40
Jeg likte alle 3 i grunn. Men favoritten er nr 3 😊 Utrolig fin blogg du har. Deg skal jeg absolutt følge videre... 😉

LifebyCamilla

03.11.2015 kl. 14:42
Likte best nr 1 og 3, men kunne helt klart gått med alle tre! :D

Constanza Marcela

03.11.2015 kl. 16:57
Mye fint =)

Mona

05.11.2015 kl. 16:33
Elsker antrekkene :D

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits