LinnThereseDagsland -

13 gode datingstips!

  • 01.11.2015 kl. 22:21

Har du og kjæresten problemer med å finne på noe å gjøre i hverdagen? Har dere lyst til å gjøre noe romantisk i lag, men er blank på ideér? Vel, slik har jeg hatt det mange ganger, og det er uten tvil noe av det kjedeligste som finnes. I hvertfall når dere begge er instilt på å pleie forholdet, men ikke kommer på hvordan, hvor og hva dere kan gjøre! Den siste tiden har jeg skrevet ned noen punkter med forslag til ting kjæresten og jeg kan finne på når vi vil på date. Jeg tenkte det også kunne være gøy for dere om jeg deler dem slik at det kan være til hjelp om dere skulle være i samme situasjonen.1. Middag og kino

Mitt første punkt er å kjøre det tradisjonelle med en deilig middag før turen går videre til kinosalen. Mitt favorittspisested er Egon! På kinoen etterpå er det viktig å huske å variere mellom filmsjangrene (med mindre dere har akkurat samme smak når det kommer til filmer). I vårt tilfelle er jeg veldig glad i romantiske filmer mens kjæresten er veldig glad i komedie, men vi er begge glad i spennings- og actionfilmer - så hos oss går det veldig greit.

2. Hjemmelaget strømbrudd

Lek det er strømbrudd og kos dere med stearinlys, massasje og gode samtaler! Dette er ofte både mye hyggeligere og mer sosialt enn å sitte foran tv-en og se serier - og ikke minst et hyggelig avbrekk fra hverdagen.

3. Lag koselig frokostdate. 

Overrask kjæresten din med hjemmelagde rundstykker, egg, bacon og noe deilig oppkuttet frukt til dessert. Velg ut det du vet han liker best, og server det gjerne på sengen for å gjøre det ekstra koselig og romantisk. Han får i hvertfall en knall god start på dagen, og hvem vet, kanskje han gjengjelder overraskelsen noen dager senere?

4. Se en barnefilm og le. 

Dette punktet her er veldig populært i forholdet vårt. Vi elsker å se barnefilmer sammen i mellom alle de actionfylte voksenfilmene. Det er så viktig å le sammen. Sett på en god gammel barnefilm du vet dere begge vil like. Løvenes konge, tarzan, istid.. Det finnes mange gode slagere! 

5. Piknik i skog og mark

Kom dere ut i naturen! Ta med god mat og noe behagelig å sitte på. Piknik fungerer genialt som kvalitetstid med kjæresten. Å ha en hyggelig stund sammen, trenger ikke koste all verdens. Dette er en stor slager hos oss - forrige gang stekte vi vafler og pakket med oss det, istea, blåbær og sukker. Vi hadde en skikkelig lunsjpiknik langt inne på landet midt på ei mark - superkoselig!6. Feire dere selv! 

Lag dere et fire stjernes måltid hjemme i stuen. Lag maten sammen, prat, le og kos dere! Kle dere fint og gjør kvelden spesiell. Det trenger ikke alltid være månedsdag, bursdag eller valentinsdag for at dere skal kunne feire og kose dere litt ekstra. Fungere utmerket på en helt vanlig tirsdag også!

7. Gå ut på aktiviteter.

Velg det dere begge foretrekker best! Bowling, skøyter, tivoli, badeland, teater, museum eller gjerne en dyrepark? Kom dere ihvertfall ut på noe sammen! Kjempe spennende og gøy å gjøre noe utenom det vanlige.

8. Dra på en reise.

Har du ikke råd til en flott sydentur? Fortvil ikke. Dra på campingtur i hagen! Det viktigste er å gjøre noe sammen. Noe som bryter med de vanlige rutinene. Og ofte kan en campingtur i hagen være mye morsommere enn en sydentur, det blir ikke kjekkere enn dere gjør det til selv. Husk det! Ellers kan dere sette dere i bilen og dra på en aldri så liten biltur, slik som vi gjorde for noen måneder siden. Vi kjørte en tur på 5-6 timer og koste oss masse da vi blant annet var innom flotte fjellområder, en nydelig foss og en hel haug med utsiktspunkter.

9. Tren sammen.

Ta en skikkelig treningsøkt sammen. Det trenger ikke være på treningssenter. Ta en joggetur langs stranden i kveldingen. Eller rundt og rundt stuebordet, haha for all del, det fungerer det og!

10. Ha en hjemmekveld hvor dere spiller spill 

Dette slår aldri feil. Finn frem alle favorittspillene. Alt fra kort til brettspill. Tiden flyr når man spiller spill. Dette brukte vi sommerkveldene på da vi var på Sverigetur i sommer. Vi spilte kortspill hver eneste kveld, noen ganger til langt ut på natten. Det er jo så moro når man først har startet, at man ikke klarer å legge det fra seg på lenge.

11. Dra på fisketur.

Hvem får flest fisk? Her slår ihvertfall mitt konkurranseinstinktet inn! Vi hadde mange lange dager og kvelder ute på havet i den lille fiskebåten med hver vår stang. Herlighet som vi koste oss.

12. Gå på shopping sammen 

Heldigvis er jeg så heldig at jeg har en kjæreste som er glad i shopping. Er du ikke like heldig? Kanskje kjæresten kan ofre et par timer av dagen til shopping med deg mot at du ser en fotballkamp med han senere? Gjør dere noe sammen samtidig som dere gleder den andre ville jeg sagt at dagen var vellykket.

13. Spar opp penger og gå på gourmet resturant

Dette er noe jeg har veldig lyst til å gjøre sammen med kjæresten min på ett årsdagen vår i januar. Kanskje vi kan sette av noen av pengene vi fikk til jul til å feire med hverandre på den måten..? Det synes jeg dere også skal vurdere, tenk dere for en opplevelse da!

Har du noen gode datingtips?

5 Kommentarer

Anita Fossberg

01.11.2015 kl. 22:34
Takk for supre tips! :D

Silje Arntzen

01.11.2015 kl. 22:34
Så søte dere er sammen :-) Veldig fine tips!

Ønsker deg en fin kveld :)

Christian Lystad

01.11.2015 kl. 22:51
Hei Linn så fine bilder av deg og kjæresten din

du er en pen jente

så fint antrekk du har på deg

det kledde du da

Storesøstertilsophia

01.11.2015 kl. 23:11
Kjempe herlige dere er! :D

Og tusen takk for gode råd. Disse skal jeg ta med meg :) <3 ofte lett og glemme de småe rådene i ett forhold!

Mona

02.11.2015 kl. 16:59
Gode tips :)

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits