LinnThereseDagsland -

Jeg søker akkurat DEG!

  • 31.10.2015 kl. 20:42

Som dere kanskje har fått med dere er jeg forhandler av Forever Living, noe som betyr at jeg selger knallgode aloe vera produkter. Det har jeg vært i akkurat tre måneder, og jeg er nå på leit etter noen kjekke kollegaer og dele denne utrolige jobbmuligheten med. Ønsker du deg mer penger og mer fritid. Vil du tilbringe mer tid med familien eller komme deg ut fra en økonomisk krise? Kanskje dette kan være noe for deg?

Hvem som helst kan bli forhandler, og dette er en jobb som passe de aller, aller fleste. Jeg tror at om folk hadde lagt vekk skepsisen, og heller åpnet øynene for hvilken mulighet dette faktisk er, så hadde hele verden vært forhandlere. Haha, på den måten er det kanskje bra at fordommer og det å være skeptisk til det ukjente er veldig vanlig? For hvordan i alle dager ville verden sett ut om alle jobbet med Forever Living? Haha, ler :-D Men altså, det er virkelig mulig for ALLE å bli forhandler, og uansett om du velger å drive med dette som en ekstrajobb eller gjøre karriere ut av det, så velger du helt selv. Du er din egen sjef! Hvor mye, hvor og når du vil jobbe er helt opp til deg, og dersom du plutselig vil ta deg fri en dag og heller dra på shopping - ja, da gjør du det! Jeg søker nå kollegaer landet over, eller i utlandet også for den saks skyld! Er dette noe du kan være interessert i så er det bare til å sende meg en mail på ltd-forever@hotmail.com så skal jeg gi deg litt mer informasjon og svare deg på hva enn du lurer på. Ta deg gjerne en titt her inne også.0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits