30.10.2015

Hva synes dere om designet mitt nå?

  • Skrevet 30.10.2015 klokka 17:17
  • Kategori: Blogg

Nå som det har gått noen uker siden jeg skiftet fra eget domene til blogg.no føler jeg at det var det riktige valget. Jeg føler at jeg får en helt annen kontakt med dere lesere her inne ettersom vi både kan sende meldinger til hverandre, og dere får opp når jeg har publisert et nytt innlegg. På samme måte som at jeg får opp når dere publiserer nye innlegg. På den måten er det mye enklere og henge med og faktisk følge bloggen. Det vises veldig igjen både i kommentarfeltet og inspirasjonen min. Jeg trenger ikke lenger å sitte i timevis og pønske ut hva dagens innlegg skal handle om fordi jeg deres innlegg popper opp hele tiden, og det inspirerer meg til en annen verden. Jeg får både idéer og forslag av dere, noe som gjør meg kjempe glad! Med andre ord er jeg veldig fornøyd med byttingen.

Men på den andre siden, alt kan ikke være en dans på roser alltid. Det er stort sett noe negativt i hver eneste positive opplevelse - også denne. Det er at det ser ut til at jeg ikke får mine gamle blogginnlegg over på denne bloggen. Ikke enda i hvertfall. For jeg gir ikke opp! Jeg VIL ha alt på samme blogg, i hvertfall når jeg vet med sikkerhet at dette er mulig å få til. Om jeg likevel ikke skulle få det til kommer jeg til å publisere de mest populære innleggene fra den forrige bloggen min, ved jevne mellomrom slik at jeg til slutt har samlet det aller beste her inne. Jeg holder også på å småfikser litt på design enda, men det vil i hovedsak bli seendes ut slik som det gjør nå. Hva synes dere om det? Er det endringer dere ønsker? Annen skrifttype? Noe som mangler eller noe dere gjerne ville hatt her inne? Gi meg en tilbakemelding, så har jeg en liten pekepinn på hvordan de siste endringene vil bli. Til slutt må jeg få takke dere for enormt fine kommentarer, dere er så snille! Og jeg leser absolutt alle kommentarene deres selv om jeg ikke svarer alle ♥ Svarer som regel bare dersom dere lurer på noe, og jeg håper det går fint..? Kos og klem.
malbia

30.10.2015 kl. 17:21
Synes designet ditt var kjempe pent. Veldig ryddig og enkelt. fine lyse farger som også gjør at man får lyst til å komme inn igjen :D

God helg! :)

Malin

Bella og Malen

30.10.2015 kl. 18:29
Alt er veldig ryddig og fint nå! Du er kjempeflink :)

- Malen

Tone :)

30.10.2015 kl. 18:50
Knallbra design!!! Skulle ønske jeg kunne få til noe sånt på min blogg.

Norges Nettkrigere

30.10.2015 kl. 22:41
Veldig ryddig og pent. Siden lastes fort :-)

Anneli Eriksen Wanggaard

31.10.2015 kl. 00:03
Kjempefint, fikk veldig bra inntrykk når jeg gikk inn på bloggen! Håper du også koser deg ihjel, og har en fin fredagskveld! :-)

inabellee

31.10.2015 kl. 00:04
Elsker det! Og ikke minst fargene <3

makeupbyalexandra

31.10.2015 kl. 07:17
Liker designet ditt og hele bloggen din ! :) stå på <3
Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Follow

Annonser

Bloggdesign

hits