LinnThereseDagsland -

BH-tips for oss med store pupper

  • 29.10.2015 kl. 17:06

Nå tenkte jeg at jeg kunne gi dere et aldri så lite, og veldig annerledes, tips i forhold til hvilke tips jeg vanligvis deler med dere. Bakgrunnen bak at jeg velger å skrive dette innlegget er rett og slett fordi jeg vet hvor vanskelig det kan være å finne bher om man har større enn D-cup. Selv brukte jeg lenge alt for små bher ettersom jeg alltid pleide å kjøpe mine på H&M, og de har ikke høyere enn D-cup på noe av sitt undertøy. Jeg presset meg derfor inn i disse og tenkte at det var godt nok fordi jeg ikke ønsket å punge ut med nærmere en tusenlapp for et undertøyssett på en såkalt undertøysbutikk. Det er garantert flere av dere som har vært, eller kanskje er, i samme situasjon?

Selv gikk jeg slik som dette helt frem til mamma en dag sa at jeg brukte alt for liten bh. Jeg hadde visst dette lenge. Det samme hadde kjæresten. Derfor svarte jeg med at jeg ikke vil betale sinnsykt mye for å kjøpe riktig størrelse i en undertøysbutikk. Mamma fortalte meg da om et par "vanlige" butikker som også selger litt større størrelser. I tillegg har jeg også oppdaget en nettbutikk som stort sett alltid har et bredt utvalg av størrelser! Derfor tenkte jeg at jeg kunne tipse dere om disse ettersom jeg skulle ønske noen hadde skrevet et slikt innlegg da jeg gikk med halve puppen min tytende ut både over og på siden av bhen!Først til de vanlige butikkene som ligger over hele landet. Jeg pleide som sagt alltid å handle undertøy på H&M, men dersom du går tvers over korridoren på kjøpesenteret og heller benytter deg av undertøysshopping på cubus, har du allerede kommet et godt steg på veien. På cubus har de nemlig noen få merker som har undertøy opp til E-cup. Det er her de aller fleste bhene mine er fra ettersom cubus selger bher som er billige, av god kvalitet og finnes i riktig størrelse! De har også et litt dyrere merke der inne som også har undertøy opp til E-cup, nemlig ELLA M, disse er superkomfortable og må være laget av verdens beste stoff - for så god kvalitet på undertøy skal man lete lenge etter. Er du lur investerer du i hvertfall én bh av dette merket!

Den andre "vanlige" butikken som har blitt flittig brukt av denne frøkna er lindex. En butikk jeg sjeldent har vært innom før jeg fikk høre at de selger bher i E-cup. Inntrykket jeg har hatt av dem tidligere er at de kun selger klær til godt voksne damer. Det er ikke så mye tenåring i klærne deres i mine øyne, men undertøy derimot - det kan de! Ufattelig stort utvalg og veldig mye fint. Skal jeg ha meg noe nytt i undertøysskuffen er lindex den første butikken jeg svipper innom. Så absolutt å anbefale videre til dere. Her har de også bh-er som er store i omkrets også, ikke bare i cup - til dere som er på leit etter det!

Og så over til nettbutikken jeg nevnte over her. Ingenting er så gøy som å sitte hjemme og bla igjennom side på side med klær, undertøy, sko og interiør - i mine øyne i hvertfall. Spesielt når det kommer til undertøy! Derfor har jeg også oppdaget at nelly har et bredt utvalg av bher i både E-, F-, G- og H-cup. Jubel! Klærne er så absolutt ikke dyre i forhold til mange andre nettbutikker, og god kvalitet har de også. Nelly er og blir min favorittnettbutikk nummer én som følge av den gode servicen, raske leveringstiden, det store utvalge og de lave prisene. Pluss, pluss, pluss. Under har jeg plukket ut mine favoritter, og alle disse finnes i E-cup eller høyere.her // 2 her // 3 her // 4 her // 5 her // 6 her // 7 her // 8 her

Alle BH-ene over her har jeg plukket ut fra salget til nelly, så det vil si at det er knapt igjen av størrelser. Om du skal kjøpe deg en eller flere av disse bør du dermed være så tidlig ute som mulig før de blir utsolgt! ♥

Nå håper jeg du ble litt klokere, og at i hvertfall en av dere fikk bruk for tipsene mine - det er mer enn nok for meg! 

9 Kommentarer

lisarorvik

29.10.2015 kl. 17:26
Ønsker deg en god dag, kjempe fin innlegg <3

Storesøstertilsophia

29.10.2015 kl. 18:34
Nyttig innlegg for oss jenter! Jeg sliter også med det samme når det kommer til store pupper og finne riktig bh. Fint bildet med flere forskjellige bher! <3

Kristine

29.10.2015 kl. 18:58
Ja hadde jeg bare hatt store ....

hihi.

Ha en fin kveld !

litenkriger

29.10.2015 kl. 19:16
Fint innlegg. Slet med det samme selv, helt til jeg oppdaget Cubus og Lindex :o))

Fant dessverre ikke str min i linkene du har lagt ut, men takk for tipset - titter innom der igjen!

Lilli

29.10.2015 kl. 20:09
Elsker lindex sine. Cubus sine har jeg litt mer erfaring med at spilene kommer opp av på annenhver bh :)

Søtmonsen :))

29.10.2015 kl. 20:15
Jeg handler vel for det meste på Kaphal :) Der har de stor størrelser også :) Og fine BH-er i store størrelser :) Og har funnet ut at det er best med brede stropper, bredt sånn bånd eller hva jeg skal kalle det, mellom cuppene, der de er festet. Er det bare en tråd, så støtter det ikke ordentlig, og blir fortere ødelagt om man vasker de i maskin :) Er bare noen tips jeg har fått med meg oppigjennom årene som barmfager ;)

Ha en fin kveld videre :)

Tone

29.10.2015 kl. 20:41
Flott innlegg Linn Therese :) du er flotte :)

Linn Therese Dagsland

30.10.2015 kl. 01:46
litenkriger: Det var kjedelig å høre, men her har jeg kun plukket ut et lite utvalg av hva nelly har å by på når det gjelder undertøy. Anbefaler deg å klikke deg inn på nettsiden og bla igjennom kategorien undertøy der, og jeg garanterer deg at du finner noe i riktig størrelse! :-)

Pappajenta16

30.10.2015 kl. 11:26
Jeg har så ogsi veldig store men skal ikke skryte akuratt, jeg finner alltid riktig bh jeg handler aldri bher på nette fordi der er det så rare størrelser så skjønner ikke!! Men er bare å gå inn i en butikk å prøve å se om den sitter sånn den skal! :D lykke til å vis du ikke vet så kan du bare spørre meg :D

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits