LinnThereseDagsland -

Festkjoler på salg!

  • 28.10.2015 kl. 15:30

Nå går vi mot den mest populære festsesongen. Det er julebord, det er nyttår, det er halloween feiring, julaften, i mitt tilfelle min egen bursdagsfeiring, med andre ord er det mye som skjer i de neste månedene. Derfor kan det være greit å friske litt opp i kjoleutvalget i klesskapet ditt. Nå er den perfekte tiden på  å gjøre akkurat dette på, ettersom nelly har sitt største salg noensinne. Jeg kan også meddele at du kan få enda 10 % avslag PÅ SALGSVARER om du bruker rabattkoden jeg har lagt til i bunn av innlegget. Nå er det vel ikke mulig å gå glipp av dette kuppet, eller hva? Det blir nok en god stund til nelly har ett slikt salg igjen, men det er ikke så lenge til festene kommer den ene etter den andre. Ingenting er surere enn å måtte gå i den samme kjolen helg etter helg. Så benytt deg derfor av kuppet nå, så slipper du at alle de fineste kjolene er utsolgt. Jeg vet av erfaring at det er veldig lite utvalg rett før jul og nyttår. Da er det kun de enkleste kjolene i xxxxs eller de som er store som telt som ligger igjen. Mitt smarteste tips er derfor å være ute i god tid når det gjelder å kjøpe kjole til disse anledningene. ♥ Derfor har jeg plukket ut mine favoritter under her, ellers må dere bare ta en titt inne på siden selv også. Dere finner hele salgt her.

 1. rød kjole med ei skulder - du finner den her // 2. kjole som gir et hint av smalere midje på grunn av fargevalg og beltet under puppene - du finner den her // 3. mørk blå kjole med åpen rygg - du finner den her // 4. hvit kjole med sorte detaljer i midjen - du finner den her // 5. den fineste av alle kjolene i mine øyne, med dyp utringning og belte i midjen - du finner den her // 6. sort kjole med nydelig rygg - du finner den her // 7. vakker, hvit og elegant kjole - du finner den her // 8. sort kjole med dyp og åpen rygg - den finner du her

//innlegget inneholder annonselenker


 

 

Angi koden 10EXTRA i kassen så får du 10% ekstra rabatt på (det allerede) fantastiske salget. Gyldig til og med 30.oktober.

3 Kommentarer

Henriette Celin

28.10.2015 kl. 15:35
Veldig flotte kjoler! (:

Bina

28.10.2015 kl. 15:37
Mange fine kjoler! Håper at du får en kjempe fin Onsdag! <3 Stikk gjerne en tur innom bloggen min også, det hadde jeg satt stor pris på! :)

helenenordvik

28.10.2015 kl. 21:41
Så fin blogg du har <3 Liker virkelig å lese bloggen din. Veldig sjeldent at en blogg fanger oppmerksomheten min, men det gjør virkelig bloggen din <3 Ha en fin kveld videre, klemmer <3

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits