LinnThereseDagsland -

Tusen takk for at jeg ble født i Norge!

  • 26.10.2015 kl. 19:13

Tidligere i dag da jeg satt i stuen og koste med lille Milo kikket jeg tilfeldigvis ut av vinduet, og da slo tanken meg med det samme! Herlighet så fint det er med høst. Vi har både røde, gule og oransje trær i hagen, og kommer man utenfor gårdsplassen vår kan man se fargerike trær og løv i veiene over alt. Det er nå på høsten at jeg setter ekstra stor pris på at vi har et så stort skille mellom årstidene som vi har. For ja, det hadde garantert vært deilig å bo i syden, men jeg tror ganske sikkert at jeg til slutt hadde blitt litt mett på sommer og sol. Etter en stund hadde jeg heller lengtet etter kalde høstkvelder, den første snøen og ikke minst å se de første blomstene titte opp fra jorden etter en lang vinter. 

Her i Norge har vi i mine øyne det beste av alle verdener. Om sommeren kan vi oppleve mange lange og deilige sommerdager med temperaturer opptil 30 grader, og det er dagslys så og si hele døgnet. Vi løper rundt i bikini og sommerkjoler, går på skogsturer og er ute på havet og fisker til langt ut på natten. Likevel har vi iskalde vinterdager med så mange minusgrader at jeg ikke orker å skrive det ned, snøen faller fra himmelen døgnet rundt, og hele landet vårt blir dekket av et hvitt, mykt teppe. Vi lager oss kakao, sitter inne og nyter tiden med familien, lager snømenn og snøhuler ute i hagen. Vi går på ski, vi går på skøyter og vi smaker litt på snøen når vi er ute, kjenner tørsten snike seg innpå og tror at ingen ser oss. Årstidene i mellom er også magiske på hver sin måte. Høsten er fylt av kalde, regntunge dager, men likevel noen varme solskinnsdager inni mellom. Det er varme farger over alt, og trærne kler av seg og gjør seg klar for vinteren. Våren er starten på noe nytt. Det er nå snøen smelter, og gresset titter frem. Planter er visne og brune etter å ha ligget under snøen i noen måneder, men plutselig blomstrer alt på ny, og temperaturene stiger gradvis.

Jeg elsker at vi har det sånn her i Norge! Det viser liksom naturen fra alle sider, og vi får vist frem landet vårt på alle mulige, vakre måter. Vi vokser opp med ski på bena, men vi lærer oss også å svømme i havet. Vi leker i snøen og lager snømenn, men når sommer er tilbake spikrer vi trehytter og griller. Vi får oppleve både det varme og det kalde, og det er jeg så ufattelig glad for! Tusen takk for at jeg ble født i Norge!

 

13 Kommentarer

lisarorvik

26.10.2015 kl. 19:23
Kjempe fint innlegg, liker bloggen din kjempe godt <3

Christian Lystad

26.10.2015 kl. 19:46
Hei Linn så fint bilde av deg

du er en pen jente

så fint antrekk du har på deg

det kledde du da

Jans

26.10.2015 kl. 20:03
Fyfaen så bra kropp du har. Har du noen bikini bilder ellår?

link?

Bella og Malen

26.10.2015 kl. 20:36
Så fint bilde av deg :D

Høsten er elsk! Faktisk min favoritt årstid, er så masse fine farger :)

- Bella

theresesmil

26.10.2015 kl. 21:21
BOOBS kjole :-D utrolig stilig antrekk og flott bilde :-D ha en fin kveld :-D <3

Mariel Stræte

26.10.2015 kl. 21:27
Syns at det er gøy å lese bloggen din, liker den! <3 veldig fint bildet av deg også :D

Camilla Cecilia

26.10.2015 kl. 21:55
Hærlig innlegg og godt skrevet :-D Jeg setter også veldig stor pris på de forskjellige årstidene vi har her i Norge, vi er utrolig heldige! Vi får oppleve så mye forskjellig på et år, og vi har ting vi setter pris på og gleder oss til ved de forskjellige årstidene, det er godt å ha det sånn! :-D Veldig fint bilde av deg også forresten :-D

Tusen takk for fin og søt kommentar på bloggen min <3

Sofie Caroline Nilsen

26.10.2015 kl. 23:07
Såå sant ! :)

missmommy.blogg.no

26.10.2015 kl. 23:48
<3

shazzamboi

27.10.2015 kl. 00:08
Helt enig! Norge er perfekt og veldig trygt på mange måter unntatt at det kan være rimelig kjedelig her i forhold til mange andre land. Og jeg hadde slett ikke begynt å grine om sommern varte noen uker lenger! Men ellers: perfect! Fin blogg btw :)

Linn-Therese

28.10.2015 kl. 19:56
Veldig godt skrevet og jeg er veldig enig. Jeg er evig takknemlig for at jeg er født i Norge, spesielt i disse tider når det kommer så tydelig frem at mange mennesker ikke er like heldige som oss. Og så er jo Norge fantastisk vakkert uansett årstid! :)

beautyfulangel

30.01.2016 kl. 19:20
Så utrolig fint bilde av deg! :D elsker håret ditt noe så sykt!

Linn Therese Dagsland

01.02.2016 kl. 18:17
beautyfulangel: Så utrolig snilt sagt av deg, taaakk! <3

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits