LinnThereseDagsland -

Et desperat innlegg til dere som har peiling...

  • 22.10.2015 kl. 17:24

Nå sitter jeg virkelig godt i det, dere!

Etter at jeg skiftet fra eget domene til blogg.no har jeg tenkt at det er null problem og få alle innleggene mine med meg til den nye bloggen. Det viste seg derimot å ikke være så lett som jeg først trodde. Å få innleggene eksportert ut fra min forrige blogg var enkelt, problemet kom når jeg ikke fant noen plass å importere dem her inne. Jeg har mailet litt rundt og sjekket opp, og så langt har jeg ikke funnet noen som kan hjelpe meg eller i det minste bare forklare meg hvordan jeg kan gjøre dette. Så nå gjør jeg et siste, desperat forsøk på å finne noen som har peiling på dette området. Om ikke er jeg nødt til å kopiere og lime inn ett og ett innlegg manuelt, og ettersom jeg rett over 1000 innlegg på min forrige blogg vil det ta sin tid å kopiere ALLE. Prøver derfor å utsette det litt til, og heller søke hjelp hos dere. Så, om du har peiling på dette kan du være så snill å sende meg en mail på linn_therese_dagsland@hotmail.com? Jeg kan gjerne betale deg om du har lyst til å hjelpe meg med dette! 

5 Kommentarer

rteworld

22.10.2015 kl. 18:30
Hei du. Jeg har en kompis som kanskje kan hjelpe deg. Han driver bl.a. med webdesign. Si fra om du trenger hjelp så kan jeg sette deg i forbindelse med ham.

Linn Therese Dagsland

22.10.2015 kl. 18:31
rteworld: Hei! Ja, jeg trenger hjelp. Gjerne be han sende meg en mail eller gi meg mailadressen hans :-) Tusen takk!!

rteworld

22.10.2015 kl. 18:40
sender deg på din mail

Emilie-Therese

22.10.2015 kl. 20:59
Skulle ønske jeg kunne hjelpe deg!

Christian Lystad

22.10.2015 kl. 21:43
Hei Linn så fint bilde av deg

du er en pen jente da

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits