LinnThereseDagsland -

Det finnes alltid et unntak

  • 22.10.2015 kl. 16:40

 


 

I dag har jeg kjørt rundt i timevis og bare nyt synet av at høsten virkelig er kommet til byen. Det må være noe av det fineste jeg vet! Når det er mulig å se at det er høst. Fargene på trærne, alle bladene langs veikanten, kortere dager og mer regn. Ja, til og med regnet liker jeg, det gir liksom ikke den samme skyldfølelsen når man sitter inne under et pledd foran tven. Sitter man inne når solen stråler utenfor derimot, da kommer den snikende med det samme - følelsen av å kaste bort fint vær! Nei, nå som høsten er her og vinteren nærmer seg med stormskritt (bokstaveligtalt, haha) er det deilig å kunne sitte inne med god samvittighet samtidig som regnet hamrer ned utenfor. Jeg synes også det er veldig beroligende og sovne til lyden av regn mot vinduet, og vinden som uler!

Men det at jeg liker regnet har selvsagt sine unntak det også! Som i dag for eksempel. Jeg kjørte rundt i distriktet i timevis og nøt synet av alle fargene. Det jeg imidlertid ikke fortalte dere over her var at jeg hadde kameraet på fanget hele tiden, og letet desperat etter et sted hvor det ikke regnet, slik at jeg kunne knipse noen nydelig høstbilder til dere. Det var lettere sagt enn gjort - etter over tre timer i bilen hadde jeg kun funnet ett sted hvor det ikke regnet, og der rakk jeg å ta nøyaktig TO bilder før dråpene plutselig kom dalene der også. Heldigvis ble jeg ganske fornøyd med begge bildene. For ikke å snakke om alle stedene jeg nå vet at det er slående vakkert nå om høsten. For å si det slik; jeg vet nøyaktig hvor jeg skal kjøre for å knipse bilder neste gang himmelen åpner seg og solen skinner!

 

 

6 Kommentarer

Maren

22.10.2015 kl. 16:44
Kjempefint bilde av deg:). Liker høsten og høstens farger veldig godt jeg også:)

Ane

22.10.2015 kl. 16:45
Fint antrekk! :)

atlelundhaug

22.10.2015 kl. 16:45
Fine farger om høsten

Viktoria Sørlie

22.10.2015 kl. 19:29
du er så pen!

Christian Lystad

22.10.2015 kl. 21:42
Hei Linn så fint bilde av deg

du er en pen jente

så fint antrekk du har på deg

det kledde du da

Ina Johansen

22.10.2015 kl. 23:04
Elsker fargene på dette bilder, like mye som jeg elsker bloggen din! Skal følge deg med engang <3

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits