LinnThereseDagsland -

Tilbake etter nesten to år!

  • 20.10.2015 kl. 14:07


 


 

Etter nesten to år på eget domene har jeg nå tatt en beslutning om å komme tilbake hit til blogg.no. De siste ukene har jeg slitt en del med å holde bloggen stabil ettersom plassen på webhotellet mitt begynte å fylle seg veldig opp. Det betyr at om jeg skal fortsette å blogge så ofte som jeg gjør er jeg nødt til å betale mer for å beholde bloggen min. Det synes jeg selvfølgelig er veldig kjipt, og av den grunn har jeg valgt å betale for et år til, men med den miste pakken. Dere har derfor ett år på dere til å vende dere til å skrive blogg.no istedenfor bare .no etter navnet mitt oppe i URL-feltet. Jeg tror det meste kommer til å bli mye enklere nå ettersom jeg kan få gratis hjelp om det er problemer med noe. For ikke å snakke om at det er helt gratis å ha bloggen i seg selv. Den eneste ulempen må være at jeg ikke kan bestemme over like mye selv, men det føler jeg heller ikke så stort behov for lenger. Det viktigste for meg er at jeg kan skrive inspirerende innlegg til dere, og at bildene er av god kvalitet. Designet kan jeg også selvfølgelig velge selv, og det kommer fremdeles til å være lyst og fint. Med andre ord er det ikke så mye som kommer til å endre seg for dere bortsett fra at jeg ikke bestemmer all reklamen selv, og at bloggen forhåpentligvis kommer til å bli mer stabil fremover. Kanskje det er kjekkere for dere også nå som dere kan følge med på lesertallene mine på topplistene her på blogg.no? Jeg krysser i hvertfall fingrene for at dette kommer til å fungere, og at jeg slipper å skifte adresse flere ganger nå. For å gjøre godt igjen for den ustabile bloggen de siste ukene tenkte jeg å kjøre i gang en konkurranse litt senere i dag. Ja, vi kan jo også kalle den for en feiring av den nyåpnede bloggen! Følg med senere i dag, og legg gjerne igjen en kommentar om du synes dette er et godt eller et dårlig valg. 

 

Ellers jobber jeg med både design og litt andre ting for at dette skal bli så bra som overhodet mulig. Slik det ser ut nå er altså kun en midlertidig løsning. Jeg skal også prøve å få på plass alle mine tidligere blogginnlegg her inne. Bare gi meg litt tid.

5 Kommentarer

lisarorvik

20.10.2015 kl. 14:09
ØNSKER FINE DEG EN GOD DAG <3

Bianca Skjærvø

20.10.2015 kl. 14:44
Velkommen tilbake på blogg.no! Gleder meg til å følge bloggen din :-) Ha en fin dag videre!

marthe dagsland

20.10.2015 kl. 14:48
så kjekt! Velkommen tilbake <3

rteworld

20.10.2015 kl. 23:14
Godt å se deg igjen! Velkommen tilbake!

Linn Therese Dagsland

20.10.2015 kl. 23:41
rteworld: Tusen takk for det! Så gøy å høre :-)

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits